Continua lupta internă de la Iaşi: ”Domnul Sabo poate vira salariile jucătorilor în cont şi fără semnătura preşedintelui”

29 nov 2018 1595 afişări Liga 1
Continua lupta internă de la Iaşi: ”Domnul Sabo poate vira salariile jucătorilor în cont şi fără semnătura preşedintelui”

Conducerea Politehnicii Iaşi a reacţionat după ce directorul general Horia Sabo a motivat neplata salariilor către jucători şi staff prin faptul că nu-i permite o decizie a Comitetului Director luată într-o şedinţă recentă. Preşedintele Leonid Antohi a declarat că Horia Sabo poate vira banii în cont fără semnătura executivului clubului.

”Comitetul Director nu a blocat salariile jucătorilor, aşa cum fals s-a spus în media. Noi am decis doar ca până la încheierea auditului să nu se mai facă nicio plată fără acordul preşedintelui executiv, excepţie făcând plăţile către jucători, conform datelor contractuale. Scrie acest lucru şi în comunicatul afişat pe site-ul clubului, în urmă cu câteva zile.

Astfel, dacă domnul Sabo dispune de banii pentru salarii, îi poate vira în cont fără semnătura preşedintelui executiv şi fără acordul Comitetului Director. Îi adresăm rugămintea să-şi respecte promisiunea din contractual de asociere, aceea ca jucătorii să fie cu salariile la zi”, a declarat preşeditele Comitetului Director al lui Poli Iaşi, Leonid Antohi.

Iată deciziile luate în şedinţa de vineri a Comitetului Director:

”Art. 1. Contractarea serviciilor unei societăţi de specialitate în vederea efectuării unui audit financiar pentru perioada iunie - noiembrie 2018.

Art. 2. Începând cu data de 23.11.2018 nu se efectuează plăţi de către club, decât cu acordul Preşedintelui Executiv, Adrian Ambrosie, care va avea drept de semnătură, alături de Directorul general. Excepţie fac plăţile către jucători, conform datelor contractuale.

Art. 3. Începând ca data de 23.11.2018 şi până la comunicarea raportului de audit financiar extern, toate deciziile de natură financiară şi organizatorică adoptate de către persoanele abilitate având atribuţii executive vor produce efecte doar în măsura în care sunt semnate de către dl. Adrian Ambrosie.

Art. 4. În scopul efectuării în condiţii de maximă transparenţă a auditului, consiliul executiv al Asociaţiei, împreună cu Compartimentul de contabilitate, vor pune la dispoziţia auditorului toate documentele necesare.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.