Comisia de Disciplină a amânat cazul lui Dan Petrescu! Când îşi află ”Bursucul” pedeapsa, după ce a fost eliminat în meciul cu Astra

4 sep 2019 1100 afişări Liga 1
Comisia de Disciplină a amânat cazul lui Dan Petrescu! Când îşi află ”Bursucul” pedeapsa, după ce a fost eliminat în meciul cu Astra

Comisia de Disciplină va amâna verdictul final în cazul lui Dan Petrescu, eliminat de Sebastian Colţescu în timpul meicului cu Astra, încheiat cu scorul de 3-2 în favoarea giurgiuvenilor.

Mai mult, campioana a terminat meciul cu nouă oameni în teren, căpitanul Mario Camora şi portarul Cosmin Vâtcă fiind, de asemenea, eliminaţi de Colţescu. Pe masa Comisiei de Disciplină se află şi cazul lui Ioan Ivaşcu, juristul lui CFR Cluj, care a avut un conflict cu centralul partidei pe tunelul de la vestiare:

Decizii ale Comisiei de Disciplină:

  • 1. FC VOLUNTARI vs. U CRAIOVA 1948 CS – Eliminare – În baza art. 63.1.g, coroborat cu art. 63.2.1, se sancţionează jucătorul ŢÎRĂ CĂTĂLIN (FC Voluntari) cu suspendare pentru un joc şi o penalitate sportivă de 740 le
  • 2. FC ASTRA vs. FC CFR 1907 CLUJ – Incidente, eliminări – Termen 11.09.2019, cu citarea următorilor: PETRESCU DAN, IVAŞCU IOAN, PĂUN ADRIAN, VÂTCĂ ANDREI, COLŢESCU SEBASTIAN, POPA CĂTĂLIN.
  • 3. FC DINAMO vs. FC HERMANNSTADT – Cerere de revizuire – Termen 11.09.2019.
  • 4. SEPSI OSK vs. FC DINAMO 1948 – Incidente – Termen 11.09.2019.
  • 5. FC CHINDIA TÂRGOVIŞTE vs. FC DINAMO 1948 – Incidente – Termen 11.09.2019.
  • 6. FC VOLUNTARI vs. GADZE RICHARD – Ratificare sancţiune disciplinară – Termen 11.09.2019

”O glumă a fotbalului, a arbitrajului”

Cornel Dinu l-a numit pe Colţescu “o glumă a fotbalului, a arbitrajului”, după ce arbitrul a luat mai multe decizii controversate în timpul partidei de la Giurgiu: ”Domnul Colţescu, care e o glumă a fotbalului, a arbitrajului, dacă avea puţină prezenţă de spirit nu dădea nimic. Se întorcea şi îşi vedea de treabă. A aruncat şi el cu apă pe jos”, a declarat Cornel Dinu, la TelekomSport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.