Cojoc(aru) de salvare! Tg. Mureş - Chiajna 3-0

28 nov 2011 1670 afişări Liga 1
Cojoc(aru) de salvare! Tg. Mureş - Chiajna 3-0 Cojoc(aru) de salvare! Tg. Mureş - Chiajna 3-0
GALERIE (29 de imagini) VEZI GALERIA

Chiajna lui Diniţă a găsit drumul spre Liga a II-a, 0-3 la Tg. Mureş i l-a netezit. "Centralul" Cojocaru i l-a luminat cu doi de 11 m. FCM-ul are sclipire cu Trombetta pe bancă.

Moş CCA, tatăl lui Nicolae şi Crăciun, s-a lipit şi de FCM, ca Steaua şi CFR să nu sufere de singurătate. 10 min i-au trebuit. Pătrundere Fl. Dan, Popa îi suflă-n ureche mureşeanului, iar "piticul" Cojocaru o pune pe var! Ilyes apreciază cadoul şi e 1-0. Dar tolba lui Moş CCA e darnică şi pentru micuţul Buş (31) care punctează şi el de pe var, după ce tot Cojocaru penalizează aprig un contact de "Doamne-ajută" între Bumba şi Mamele.

După pauză, Chiajna aleargă mai cu abitir tăind mai mult frigul decât plasa lui Albuţ. Iordache (60) are un trasor din cros de la 20 m dar norocul fuge de el şi nici Moş CCA nu-i e prieten. Şi totuşi, FCM-ul se mai bucură o dată, când Fl. Dan (65) inventează o pătrundere în careu, ameţeşte doi adversari, şi face 3-0 cu un lat ce muşcă din plasa laterală a lui Gospodinov. Bulgarul scoate şi el ceva. Şutul lui Ilyes (76), de sub bară, şi capul lui Didi (80), din cornerul lui Vagner. FCM-ul lui Trombetta "sare" zona haşurată din clasament după 3-0, acasă, Concordia se îngroapă uşor-uşor spre matineu.

4 Goluri a marcat FCM-ul lui Trombetta în ultimele două jocuri fără să primească gol, 1 cu Petrolul şi 3 cu Chiajna

CLICK AICI pentru comentariul LIVE TEXT al partidei

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.