Clujenii au iesit pe străzi

17 sep 2008 12 afişări Liga 1
Clujenii au iesit pe străzi

Ultimul fluier al arbitrului Iouri Baskakov a declanşat nebunia în Cluj-Napoca. Mii de suporteri au ieşit în stradă pentru a saluta prestaţia elevilor lui Maurizio Trombetta. Victoria istorică a CFR-ului pe „Olimpico“ a declanşat euforia în întreaga Românie, dar a avut epicentrul pe străzile oraşului Cluj, cum era şi normal. Pub-urile au fost pline încă dinaintea începutului jocului, fiecare pasă a „feroviarilor” a fost trăită cu emoţie maximă. Golul roman a mai redus entuziasmul, dar Culio, prin întoarcerea scorului, a readus atmosfera la limita incandescentului.

Înjurăturile au început când Cicinho l-a ţinut pe Culio, fazele au fost trăite la intensitate maximă, iar ratările de final au adus doar câte un oftat prelung în cor, iar explozia de bucurie a venit odată cu finalul. În câteva minute, Piaţa Avram Iancu a căpătat nuanţe de vişiniu, noaptea a fost trezită de scandările fanilor extaziaţi, iar sărbătoarea a durat până târziu în noapte, numele lui Andone fiind scandat de mai multe ori. Altfel, primarul Boc a promis că-i va face pe toți jucătorii CFR-ului cetățeni de onoare.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.