Clauza secretă a lui Badea

12 iun 2013 15983 afişări Liga 1
Clauza secretă a lui Badea

Ionuţ Negoiţă ar trebui să-i plătească fostului şef al „câinilor” 7.800.000 de lei pentru acţiunile respective

În dimineaţa zilei de 14 martie, Ionuţ Negoiţă a anunţat că este noul şef al lui Dinamo, cu 88,88 la sută din acţiuni. În noaptea aceea, Negoiţă şi Badea au finalizat negocierile ce durau deja de ceva vreme. Practic, patronul de la RIN a bătut palma cu foştii săi colegi pentru preluarea acţiunilor acestora. Negocierile s-au purtat separat, iar dacă Săvulescu s-a înţeles destul de repede cu Negoiţă, Nicolae Badea a fost mult mai greu de convins.

Patronul de la Computerland a cerut ca plata să se facă exclusiv cash, dar a acceptat ca suma să fie eşalonată în mai multe tranşe trimestriale. Conform unor surse apropiate tranzacţiei, prima rată trebuie achitată de actualul şef al lui Dinamo în septembrie. Numai că aici intervine şi primul obstacol pentru Negoiţă: în contract ar fi stipulat faptul că, dacă banii întârzie fie şi cu o zi, atunci Badea revine în posesia acţiunilor!


Ionuţ Negoiţă a încercat să cumpere chiar şi acţiunile lui Cornel Dinu, 0,04 %, însă Administratorul delegat a refuzat să-şi cedeze mica sa parte din SC Dinamo 1948


 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.