Claudiu Niculescu şi prima mutare ratată: ”Am discutat, dar nu l-am convins”

24 sep 2018 9651 afişări Liga 1
Claudiu Niculescu şi prima mutare ratată: ”Am discutat, dar nu l-am convins”

Abia venit la Dinamo, Claudiu Niculescu a vorbit la conferinţa de presă despre plecarea lui Ionel Dănciulescu de la echipă. Antrenorul a recunoscut faptul că a purtat o discuţie cu fostul său coleg, dar a fost refuzat.

Cuplul Niculescu-Dănciulescu putea să se refacă, dacă acesta din urmă nu-şi dădea demisia din funcţia din conducere. Recent venit la echipă, Claudiu Niculescu a declarat că a făcut tot posibilul pentru a-l readuce, dar nu a fost cale de întoarcere. Dănciulescu a refuzat, iar aşteptarea fanilor dinamovişti se prelungeşte, în dorinţa de a revedea cuplul care făcea furori în urmă cu 12 ani în Liga 1.

Eu am vorbit toată ziua cu Danciu.  Am încercat să-l conving să vină alături de echipă. Mi-a transmis că decizia lui e definitivă, din păcate, pentru că după mulţi ani am fi lucrat împreună. Vorbesc mereu cu Danciu şi a luat o decizie pe care nu o va schimba”, a delcarat Niculescu la conferinţa de prezentare.

Alexandru David, preşedintele lui Dianamo, a mărturisit că decizia de a pleca îi aparţine în totalitate lui Dănciulescu, nefiind influenţat de conducere: ”Nu am discutat cu Claudiu despre acest lucru. Dănciulescu nu a fost dat afară, el a plecat, pentru că şi-a dorit. Nu discut despre momentul anunţului, dar pot să spun despre orele întregi. Sunt convins că are nevoie de o pauză, lucru pe care-l respectăm”.

Niculescu şi Dănciulescu au făcut parte din lotul lui Dinamo la ultimul titlu câştigat, în 2007.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.