Circ cu Romeo Stancu la reunirea gălăţenilor "Sunt al nimănui?!"

9 ian 2010 305 afişări Liga 1
Circ cu Romeo Stancu la reunirea gălăţenilor "Sunt al nimănui?!" Circ cu Romeo Stancu la reunirea gălăţenilor "Sunt al nimănui?!"

Deşi a fost înştiinţat că nu mai face parte din planurile antrenorlului, milocaşul Romeo Stancu pare decis să rămână în lotul Oţelului Galaţi şi pentru retur. Fotbaliştii antrenaţi de Dorinel Munteanu au reluat ieri pregătirile pentru returul Ligii I, iar jucătorul transferat de gălăţeni în vara anului 2008 şi-a făcut apariţia la terenul de antrenamnet şi a încercat să li se alăture colegilor săi.

Vicepreşedintele Cătălin Tofan şi Dorinel Munteanu i-au transmis că acest lucru nu este posibil, moment în care a început scandalul. Fostul rapidist le-a transmis clar acestora că nu are de gând să renunţe la ideea de a se pregăti alături de restul jucătorilor, pentru a nu risca o amendă care să-i diminueze câştigurile. "Vreau să mă antrenez! Ce, sunt al nimănui?!" a strigat acesta către oficialii formaţiei de pe malul Dunării, însă cei doi au rămas impasibili. Scene asemănătoare s-au petrecut şi la antrenamentul din această dimineaţă al moldovenilor, dezodământul fiind acelaşi.

Mijlocaşul gălăţenilor câştiga aproximativ 10.000 de euro pe lună, înţelegerea cu Oţelul Galaţi urmând să expire abia în vara acestui an.

"I-am spus că e liber să-şi găsească altă echipă. Am greşit când l-am transferat. El nu aleargă, ci ţopăie! Este cea mai mare păcăleală din cariera mea, recunosc, dar veţi mai auzi despre fotbalistul Stancu doar la trecut", declara Marius Stan în octombrie 2009.

0 minute a jucat Romeo Stancu pentru Oţelul Galaţi în ultimele 12 luni

120.000 de euro câştigă jucătorul anual la Oţelul

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.