Cinci jucători de la Dinamo II, chemaţi de urgenţă, de Ţălnar! Daminuţă: "Sunt pregătit, poate asta e şansa mea"

16 apr 2010 26 afişări Comentează şi tu Liga 1
Cinci jucători de la Dinamo II, chemaţi de urgenţă, de Ţălnar! Daminuţă: "Sunt pregătit, poate asta e şansa mea" 5 jucători de la Dinamo II, chemaţi de Ţălnar! Daminuţă: "Sunt pregătit, poate asta e şansa mea"

Haosul de la Dinamo are repercusiuni imediate, nu doar în planulimaginii, ci mai ales al rezultatelor. Pentru a mai spera laîndeplinirea obiectivului, "câinii" au nevoie de victorie laBistriţa, dar Ţălnar cu greu va reuşi să încopească o echipă încondiţiile în care Grigore, Goian şi Dolha sunt accidentaţi, iarN'Doye, Bratu, Adrian Cristea, Zicu, Alexe, Boştină şi Mărgăritescuau fost trimişi la echipa a doua sau "au dat bir cu fugiţii".

Deşi Vranijkovic şi Zivny au sosit ieri la Bucureşti în avion cuBratu, de la Cluj, aceştia au făcut cale întoarsă, fiind chemaţi deurgenţă înapoi de Ţălnar. Lor li s-a alăturat şi Daminuţă,fotbalistul adus cu surle şi trâmbiţe în Ştefan cel Mare, dar carea prins foarte rar lotul primei echipe, dar şi Todea şiPredescu.

Fostul jucător al lui Inter are o şansă mare să debuteze îngarnitura de start a "câinilor" şi speră să nu dezamăgească.

"Sunt pregătit să joc la echipa mare. Poate asta e şansamea. Nu mă aşteptam la ce au facut colegii mei", acomentat Daminuţă, conform Sport.ro.

Oficialii lui Dinamo au luat în calcul chiar să îl cheme peSankara, jucătorul sosit în probel la Dinamo II, dar acest lucru nua fost posibil.

"Sankara nu are cum să fie reţinut în lot pentru jocul dela Bistriţa dacă a venit în probe la noi. Dacă a venit in probe,înseamnă că nu este legitimat, nu are contract cu noi şi nu poatesă apară în teren"

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.