Cicâldău şi analiza anului 2018: ”A fost unul bun, şi pentru mine şi pentru Craiova”. Câţi jucători ar aduce de la Viitorul şi personajul din fotbalul românesc pe care l-ar colinda

27 dec 2018 3034 afişări Liga 1
Cicâldău şi analiza anului 2018: ”A fost unul bun, şi pentru mine şi pentru Craiova”. Câţi jucători ar aduce de la Viitorul şi personajul din fotbalul românesc pe care l-ar colinda

Venit la Universitatea Craiova în vara trecută, de la Viitorul, pentru 1 milion de euro, Alexandru Cicâldău (21 de ani) consideră că anul 2018 a fost unul foarte bun pentru el, deoarece i-a adus, pe lângă transferul în Bănie, calificarea cu naţionala de tineret la Euro 2019, dar şi debutul la prima reprezentativă.

„Sunt convins că puteam mai mult decât locul 3, dar este bine şi aşa. E bine că suntem sănătoşi şi putem face mai mult în viitor. 2018 a fost un an bun pentru Craiova, mai ales că s-a câştigat Cupa României. Pentru mine a fost un an foarte bun, atât la Viitorul, apoi a urmat transferul la Craiova, m-am calificat cu naţionala de tineret la Euro 2019 şi am debutat şi la naţionala mare. Sunt ambiţios să fac un an şi mai bun în 2019”, spune mijlocaşul de 21 de ani.

Acesta a povestit cum a fost trecerea sa de la Viitorul la Craiova: „Eram în cantonament cu Viitorul şi mi-a spus mister Hagi că am o ofertă şi dacă o accept. Am analizat situaţia şi am decis să vin la Craiova, iar acum mă bucur că am făcut această alegere. Aş mai aduce jucători de la Viitorul la Craiova, fiindcă sunt buni toţi. Cu siguranţă mi-aş dori să mai lucrez la un moment dat cu domnul Hagi. Deocamdată, mă înţeleg foarte bine cu domnul Mangia şi îi mulţumesc pentru modul cum m-a primit la Craiova”.

Cicâldău nu a urmat exemplul altor colegi ai săi, care au ales vacanţe exotice în această perdioadă de pauză, şi îşi petrece Sărbătorile în familie: „Vacanţa mi-o petrec cu familia, este ultimul an când vreau să fac asta, de la anul voi pleca şi eu în vacanţă”.

Unul dintre modelele lui Cicâldău este Lucian Sânmărtean: „Din fotbalul românesc l-aş colinda pe Lucian Sânmărtean, este o persoană care-mi place, şi ca fotbalist l-am admirat”.

20 de meciuri în Liga 1 şi 2 goluri sunt cifrele lui Alexandru Cicâldău la U Craiova după transferul de la Viitorul

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.