Chirilă şi-a anunţat planul după primul succes al sezonului: "Trebuie să ne autofinanţăm!" Primul "produs" de export

10 aug 2013 3928 afişări Liga 1
Chirilă şi-a anunţat planul după primul succes al sezonului: "Trebuie să ne autofinanţăm!" Primul "produs" de export

Antrenorul Chiajnei, Ionuţ Chirilă, lasă de înţeles după debutul cu vitorie al echipei sale, că va avea ca scop în acest sezon în special lansarea de talente pentru export.

"Mi-era teamă puţin, pentru că aveam doar 4 jocuri de când am preluat echipa. Vom creşte mult ca joc. acum jucăm la 60-65 la sută din potenţial, trebuie să ne reglăm din mers. Nu vreau să comentez despre posibilitatea ca Rapid să revină în Liga I, mă interesează doar Concordia.

Florea este unul dintre jucătorii pe care îi craveşez tot timpul. el poate face obiectul unui transfer în străinătate la anul. În ţară nu aş vrea să-l las. Chiajna va urca, va scădea media de vârstă, dar nu pot spune unde se va clasa la finalul sezonului. Ştim doar că trebuie să ne autofinanţăm, ca să trăim"
, a spus Chirilă la DigiSport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.