CFR nu glumeşte. Suma uriaşă plătită pentru stingerea datoriilor înainte de meciul sezonului, cu Viitorul. Noul acţionar vrea campionatul. Video motivaţional înainte de meciul cu Hagi

4 mar 2017 13687 afişări Liga 1
CFR nu glumeşte. Suma uriaşă plătită pentru stingerea datoriilor înainte de meciul sezonului, cu Viitorul. Noul acţionar vrea campionatul. Video motivaţional înainte de meciul cu Hagi
  • Clujenii au primit o infuzie de 5.3 milioane de euro în conturi, prin intermediul lui Marian Băgăcean, care a preluat pachetul majoritar de acţiuni.
  • Cu aceşti bani, CFR va achita toate datoriile ce apar în planul de reorganizare şi va ieşi din insolvenţă.
  • Miriuţă spune că va juca la victorie cu echipa “Regelui”, iar jucătorii cheamă lumea la stadion cu un video după model vestic.

CFR vrea să ajungă din nou să domine campionatul, în cât mai scurt timp. Pasul financiar a fost făcut. Vineri s-au virat în contul clubului, din conturile lui Marian Băgăcean, 5.3 milioane de euro, anunţă actualdecluj.ro. Atât mai avea datorii CFR-ul, iar cu această sumă, clujenii vor împăca toţi creditorii, iar clubul va ieşi din insolvenţă. Sunt zvonuri care spun că aceşti bani ar fi doar livraţi prin intermediul lui Marian Băgăcean, cel ce a preluat 60 la sută din acţiunile echipei. Banii ar proveni însă din Germania, de la un investitor neamţ, care îşi pregăteşte intrareala CFR.

Miriuţă: “Vom juca la victorie şi ne vom califica!”

Al doilea pas care ar trebui bifat, pentru performanţă imediată, este calificarea în play-off. Echipa lui Miriuţă are nevoie de un punct în meciul cu Viitorul lui Hagi, în ultima etapă, pentru a nu sta la mâna rezultatelor. Antrenorul laudă adversarul, dar spune că va juca la victorie şi nu va aştepta egalul. “Este ultima finală din cele 5, cum am spus la începutul anului. Jucăm, probabil, cu cea mai bună echipă din campionat, cu Gică Hagi, cel mai bun antrenor, dar jucăm acasă şi trebuie să câştigăm. Nu ne gândim la alte rezultate şi nici la egal, ne gândim să câştigăm. Viitorul a făcut meciuri foarte bune, în acest campionat. E o echipă tânără, aleargă mult, joacă un fotbal ofensiv, dar nici noi nu suntem mai prejos”, spune Miriuţă, care nu concepe play-off-ul fără CFR. “Nu vreau să mă gândesc că nu ne calificăm. Ne vom califica”, a spus antrenorul clujenilor.

Video motivaţional creat special

Formaţia ardeleană speră să aibă un stadion plin la meciul sezonului. În tentativa de a-şi mobiliza suporterii şi a le explica importanţa jocului, fotbaliştii CFR-ului şi Vasile Miriuţă au fost “actori” într-un filmuleţ mobilizator ce a fost postat pe facebook. Deac, Camora, Bud, Larie sau Păun apar în filmuleţul în care le promit suporterilor că vor trata meciul cu Viitorul ca pe o finală.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.