CFR l-a băgat în ceaţă pe Basarab Panduru. Cele mai importante transferuri ale clujenilor, puse sub lupă: "E un semn de întrebare"

5 mai 2018 7924 afişări Liga 1
CFR l-a băgat în ceaţă pe Basarab Panduru. Cele mai importante transferuri ale clujenilor, puse sub lupă: "E un semn de întrebare"

Alex Ioniţă şi Valentin Costache rămân două enigme pentru Basarab Panduru, care a anticipat, într-o oarecare măsură, lipsa de chimie între cei doi şi filosofia propusă de Dan Petrescu. 

CFR a băgat mâna adânc în buzunar la începutul sezonului pentru a putea ţine pasul cu FCSB în lupta pentru titlul Ligii 1 Betano. Ioniţă i-a costat pe clujeni 1 milion de euro, în timp ce Costache a fost transferat de la Dinamo în schimbul a 700.000 de euro.

Totuşi, niciunul nu a dat randamentul dorit, iar Basarab Panduru şi-a pus câteva semne de întrebare: ”Ioniţă e un semn de întrebare, de ce l-a luat CFR şi nu reuşeşte să joace? Am anticipat cumva că nu se va adapta, a trecut cam mult, 4 luni. Costache iar e un semn de întrebare”, a spus fostul inernaţional pentru TelekomSport. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.