CFR cere de urgenţă VAR, după ce i s-au refuzat trei penalty-uri cu Poli Iaşi. "Arbitrul care a fost aici, Doamne fereşte! N-am înţeles nimic"

19 iul 2019 1680 afişări Liga 1
CFR cere de urgenţă VAR, după ce i s-au refuzat trei penalty-uri cu Poli Iaşi. "Arbitrul care a fost aici, Doamne fereşte! N-am înţeles nimic"

Campioana a fost dezavantajat de arbitrajele din ultimele două meciuri, atât în Liga 1, cât şi în preliminariile Champions League, în returul cu Astana. Clujenilor li s-au refuzat 3 penalty-uri cu Poli Iaşi, conform analizei lui Ion Crăciunescu. Şi în partida cu Astana aribtrul austriac a refuzat un penalty CFR-ului.

"Am avut în două meciuri 4 penalty-uri neacordate. Dacă erau alte echipe care nu primeau 4 penalty-uri în două meciuri... Domnul Crăciunescu a zis că am avut 3 penalty-uri cu Iaşi şi în meciul cu Astana l-a văzut toată lumea. Nişte decizii de arbitraj incredibile, dar tot eu de vină că mă plâng. Ce să fac dacă ne fură? Arbitrul care a fost aici, Doamne fereşte! N-am înţeles nimic. Cum să ai penalty clar să nu îl vezi?”, a spus Dan Petrescu

Antrenorul nu crede că în Liga 1 se va putea implementa sistemul VAR în actuala stagiune. "Asta pentru că nu e VAR. Aş vrea să-mi spună şi mie cineva ce trebuie să facă CFR să facă ceva bine. Eu nu mai înţeleg. Nu cred că vom avea VAR în sezonul ăsta, nicio şansă. Cine a zis, a zis ca să treacă timpul. Sunt faze pe care nu poate să le vadă arbitrul”, este de părere Pentrescu.

Antrenorul campioanei speră să nu mai aibă astfel de probleme în meciul următor, cu Academica Clinceni. Petrescu spune că va folosi mai multe rezerve, pentru a avea titularii apţi în Champions League şi că nu-l interesează cum va juca echipa, ci doar rezultatul: "Cei care vor intra sunt jucători care nu au jucat cu Astana. Trebuie să arate că merită să joace la CFR. Pe mine nu mă interesează cum vom juca la acest meci, în niciun caz, mă interesează să câştigăm".

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.