Cel mai bun stelist dintre dinamovişti şi cel mai bun dinamovist dintre stelişti. Dănciulescu a împlinit 40 de ani. Cum îşi caracteriza coechipierii din Ghencea, din sezonul 1999-2000

6 dec 2016 8444 afişări Liga 1
Cel mai bun stelist dintre dinamovişti şi cel mai bun dinamovist dintre stelişti. Dănciulescu a împlinit 40 de ani. Cum îşi caracteriza coechipierii din Ghencea, din sezonul 1999-2000

Ionel Dănciulescu, director sportiv al echipei Dinamo, a împlinit azi 40 de ani. Fostul atacant ocupă primul loc în topul jucătorilor cu cele mai multe prezenţe în primul eşalon, 515, şi locul secund în ierarhia marcatorilor de top din istoria Ligii 1, după Dudu Georgescu. Născut la Slatina, Ionel Dănciulescu a debutat în fotbalul profesionist în 1993, la Electroputere Craiova. Până în 2013, anul în care a decis să-şi încheie cariera de fotbalist, „Danciu-gol” a adunat 515 meciuri şi 214 goluri în Liga 1. De ziua oficialului din Ştefan cel Mare, ProSport vă oferă un moment inedit cu Dănciulescu, un fragment din discursul său, la ProSport LIVE, la rubrica Totul despre colegii mei.

ProSport l-a provocat pe Dănciulescu să povestească un moment haios petrecut alături de foştii săi colegi de la Steaua.

Dănciulescu despre:

Sabin Ilie: "Criminal, la fel ca Pulhi (n.r. Cristi Pulhac). Glumeţ, râdea tot timpul, niciodată nu era supărat! Jucător fantastic. Avea un simţ al golului incredibil.

Iulian Miu: "Maaamă! Era rebelul din acea perioadă. Îi plăceau ieşirile... dar se antrena fantastic. El a fost cu multe domnişoare în acea perioadă"

Cristian Ciocoiu: "Ce calităţi avea, fantastice! Dar era tot aşa... puturos. Dar fantastic. Avea nişte execuţii la antrenament şi la meciuri... extraordinare.

Marius Baciu: "Mister, mister! Serios..."

Erik Lincar: "A apărut şi el dintr-o dată, aşa, pe-acolo (n.r. râde)! Oagărul îi ziceam... era din zona aceea. Un băiat extraordinar!"

Zoltan Ritli: "Zoli... n-aveai glume cu el. Era... Când ţipa la cineva, era foarte autoritar. Foarte autoritar!"

Albert Duro: "Tehnica zero, dar făcea un marcaj extraordinar! Şi super băiat, un băiat fantastic. Din câte ştiu a fost însurat cu o fată din România"

Laurenţiu Reghecampf: "Am stat şi cu el vreo doi ani jumătate în cameră. Era zăpăcit... Zăpăcit, aşa.. Îi plăcea şi lui... viaţa (n.r. râde). S-a schimbat total! Cred că perioada din Germania l-a schimbat foarte mult!"

Laurenţiu Roşu: "Jucător fantastic! A fost golgheterul echipei la un moment dat. El era căpitanul echipei, un jucător extraordinar"

Valeriu Bordeanu: "Bordei... şi când doarme trei zile, parcă atunci e mai obosit. Atunci dă impresia că e mai obosit şi doarme non-stop"

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.