Cei ŞASE jucători care vor pleca de la FCSB în această iarnă. Reghecampf a refuzat să-i bage în seamă. Situaţia ciudată în care au ajuns: "Aşa se întâmplă când antrenorul nu te mai vrea"

11 ian 2017 19755 afişări Liga 1
Cei ŞASE jucători care vor pleca de la FCSB în această iarnă. Reghecampf a refuzat să-i bage în seamă. Situaţia ciudată în care au ajuns: "Aşa se întâmplă când antrenorul nu te mai vrea"

Golubovici, Aganovici, Mitrea, Dan Popescu, Enceanu şi Vâlceanu n-au mers în primul cantonament cu FCSB şi situaţia lor este în continuare incertă. Clubul le-a transmis că vacanţa lor se prelungeşte până pe 19 ianuarie, apoi se va lua o decizie în cazul lor.

Reghecammpf i-a ignorat complet pe jucătorii pe care nu-i mai doreşte pentru partea a doua a campionatului. Potrivit Dolce Sport, Golubovici, Aganovici, Mitrea, Dan Popescu, Enceanu şi Vâlceanu au primit liber până pe 19 ianuarie, ceea ce înseamnă că vor avea lipsuri în pregătire. Cei şase jucători nu mai sunt doriţi de Reghecampf şi fie vor fi lăsaţi să plece liber de contract, fie vor fi cedaţi sub formă de împrumut.

Însă o decizie va fi luată abia după 19 ianuarie. Cei şase jucători n-au primit niciun fel de program de pregătire pentru această perioadă şi nici nu s-au putut antrena la baza din Berceni, din cauza ninsorilor, care au blocat accesul. Cel mai probabil, cei şase se vor despărţi de FCSB în această iarnă.

"Este curios şi, mai mult, mă miră că este Aganovici acolo. Văzusem zilele astea că poate pleca liber la Viitorul, mă gândeam că deja este acolo,  şi-a găsit echipă şi îşi vede de treabă. Uite că şi el este trecut pe lista aia. Aşa se întâmplă cu toată lumea la un moment dat, când antrenorul sau altcineva nu mai are nevoie de tine. Ei şi-au făcut treabă şi s-au trezit că până pe 19 sunt liberi. Când se vine din primul cantonament se vor lua măsuri. Din moment ce nu ai făcut parte din primul cantonament, mă îndoiesc că intri în al doilea", a comentat situaţia Basarab Panduru, într-o intervenţie la Dolce Sport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.