Cea mai scumpă petrecere

17 mai 2010 16 afişări Comentează şi tu Liga 1
Cea mai scumpă petrecere Cea mai scumpă petrecere

Poli a ratat orice şansă la titlu după înfrângerea suferită înfaţa Mediaşului, dar unii dintre jucători nu au fost deloc afectaţide rezultatul meciului de luni.

În noaptea de joi spre vineri, Eder Bonfim şi Dede şi-au făcutde cap într-un club din complexul studenţesc din Timişoara, însădistracţia nu le-a ajuns, iar în seara următoare l-au luat şi peParks (foto) cu ei, schimbând însă locaţia. Cei trei petrecăreţi auţinut steagul sus până la trei dimineaţa, cu o zi înainte deplecarea echipei la Târgu Jiu. Cei de la club au aflat de isprăvilecelor trei, care au fost imediat excluşi din lot. "Se face unreferat, iar eu şi Chivorchian îl susţinem pe Sabău în decizia dea-i exclude din lot pe cei trei. E o decizie corectă, în spiritulechipei", a declarat Marian Iancu.

Chiar dacă şefii clubului bănăţean spun că vor lua măsuriîmpotriva celor trei abia după finalul acestui sezon, şansele luiParks, Dede şi Bonfim de a continua la Poli sunt foarte mici.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.