Ce se întâmplă acum în conflictul Dinamo - Gigi Becali! Finanţatorul FCSB, în faţa comisiilor pentru declaraţiile din cazul Dan Nistor

18 oct 2018 3907 afişări Comentează şi tu Liga 1
Ce se întâmplă acum în conflictul Dinamo - Gigi Becali! Finanţatorul FCSB, în faţa comisiilor pentru declaraţiile din cazul Dan Nistor

Dinamoviştii l-au reclamat pe finanţatorul FCSB la comisiile FRF, iar Becali are mai puţin de o săptămână pentru a-şi pregăti apărarea. Totul a pornit de la faptul că patronul roş-albaştrilor l-a ofertat pe Dan Nistor, aflat sub contract cu trupa din "Ştefan cel Mare".

"FC DINAMO VS. FC FCSB şi GEORGE BECALI – Acţiune în constatare – Acordă termen la data de 24.10.2018", se arată pe siteul LPF ca fiind decizia Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor.

"Nistor nu ştiu dacă a scăzut în randament. Poate nu a mai fost acel Dan Nistor de la început, dar nici colegii nu l-au ajutat prea mult. Este un caracter puternic şi va reveni. Nu este normal ca în fotbalul românesc să se facă oferte la televizor pentru a destabiliza jucătorii. Aşa a fost şi în cazul lui Andrei Cristea şi Qaka. Unii şi-au făcut o strategie prin care să influenţeze jucătorii. Ofertele publice reprezintă o interdicţie conform regulamentului.

Vreau să vă spun că Dinamo a depus un memoriu la Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor împotriva FCSB şi împotriva domnului George Becali", a declarat recent Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo, la ProSport LIVE.

"Eu nu am vorbit cu Nistor. Am discutat cu Negoiţă, care mi-a zis că nu îl dă. După aceea, a aflat presa. De la impresar, nu ştiu de unde s-a aflat. Eu doar am recunoscut ce s-a întâmplat, nu a fost nimic cu rea intenţie. Eu am mărit oferta după aia, când am văzut că s-a aflat în presă. Apoi m-a sunat impresara şi mi-a zis că dacă dau un milion şi pe Qaka acceptă oferta pentru Nistor.

Nu am vrut. Asta a fost toată situaţia, nu am destabilizat pe nimeni", s-a apărat Becali la Digi Sport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.