Ce măsuri există în noul regulament de ordine interioară al FCSB: "Indiferent de numele jucătorului, închidem ochii şi dăm amenda"

8 sep 2019 4767 afişări Liga 1
Ce măsuri există în noul regulament de ordine interioară al FCSB: "Indiferent de numele jucătorului, închidem ochii şi dăm amenda"

La FCSB s-a impus un nou regulament de ordine interioară. Gigi Becali, în colaborare cu directorul sportiv Narcis Răducan, a stabilit amenzile, iar cea mai gravă consecinţă e cea ca un jucător să fie exclus din lot dacă depăşeşte cu mult greutatea optimă. Unii ca Harlem Gnohere sau Cristi Bălgrădean sunt recunoscuţi pentru faptul că au câteva kilograme în plus.

"Aici lucrurile sunt clare şi nu ar trebui să existe toleranţă. Disciplina este un lucru esenţial în fotbal şi în orice societate. În consecinţă, am şi făcut public faptul că noi am activat acel regulament de ordine interioară şi lucrurile sunt clare. Jucătorii care au kilograme în plus plătesc.  

Dacă lucrurile nu se opresc aici, nu vor juca şi eu cred că nimeni nu îşi doreşte să ajungă în ipostaza asta. Avem săptămânal un cântar oficial, cum se întâmplă peste tot.

Şi nu e vorba numai despre cântar, ci şi despre întârzieri, gesturi, declaraţii. E un şir lung. Aşa cum au foarte multe beneficii, au şi îndatoriri pe care sper să le respecte, altfel vor plăti. Indiferent de numele jucătorului, închidem ochii şi dăm amenda, nu contează cum îl cheamă", a declarat directorul sportiv al FCSB, Narcis Răducan, la Telekom Sport.

Despre Gnohere, Narcis Răducan spunea recent că e în pericol să nu joace meciul cu Craiova: ”Depinde de el. Până la primul meci trebuie să fie sub două kilograme. Dacă nu are două kilograme mai puţin decât acum, va fi amendat. Nu ştiu dacă va juca. La un moment dat trebuie să ajungă la greutatea ideală. Are un program şi sunt sigur că face eforturi. Are concurenţă, este şi Hora”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.