Calmul Gâlcă a răbufnit la adresa lui Becali! Tehnicianul care primea telefoane din închisoare l-a atacat pe finanţatorul FCSB: "Nu e coerent!"

25 mai 2018 14188 afişări Liga 1
Calmul Gâlcă a răbufnit la adresa lui Becali! Tehnicianul care primea telefoane din închisoare l-a atacat pe finanţatorul FCSB: "Nu e coerent!"

Costel Gâlcă, ultimul antrenor care i-a adus titlul FCSB-ului, a intervenit pentru prima dată de la dezvăluirile incredibile ale lui Gigi Becali. Finanţatorul vicecampioanei a recunscut că mutările la echipă, în 2015, erau făcute exclusiv de el, iar antrenorul de atunci, Gâlcă, şi-a luat inima în dinţi şi a contraatacat.

Tehnicianul în vârstă de 46 de ani e liber de contract în acest moment, după aventurile de la FCSB, Espanyol, Al-Taawon şi Al-Feiha. Gâlcă a trăit cele mai mari performanţe ca antrenor la actuala vicecampioană a României, dar, în egală măsură, şi cea mai mare presiune. 

În cele din urmă, replica fostului internaţional a venit: "Nu vreau să vorbesc despre acest om. Nu voi mai reveni niciodată la Steaua (n.r. FCSB), atât timp cât o să fie el acolo. Acest om nici măcar nu mă cunoaşte, nu ştiu dacă am vorbit de maximum 10 ori. Omului acesta nu o să-i răspund. Nu mă interesează, nu o să mai vorbesc despre acest om. E un om care îşi alimentează mândria vorbind în public. Nu mă interesează. Îi reamintesc că, dacă voiam să rămân la Steaua (n.r. FCSB), o puteam face. Nu m-a interesat să mai colaborez cu el. Nu este un om coerent în ceea ce zice. E pentru prima şi ultima dată când mai vorbesc de el, el nu mă cunoaşte pe mine. Vorbeşte aiurea" a declarat Costel Gâlcă, conform DigiSport. 

În urmă cu o săptămână, Becali a povestit cu lux de amănunte cum îi făcea schimbările şi comanda echipa lui Costel Gâlcă, din închisoare. Latifundiarul din Pipera spune că suna din închisoare, deşi nu avea voie. Acesta fenta regulile şi a detaliat exact cum reuşea să comunice cu staff-ul şi cu antrenorul "Comandam tot din puşcărie! Lui Gâlcă, care spuneţi voi că avea mare personalitate, îi făceam schimbările. Am câştigat campionatul din puşcărie! La ora 23:00 se închidea telefonul. Dar dacă sunai la 23 fără un minut, rămânea deschis. Sunam la fără un minut şi lăsam telefonul deschis în furcă. Au schimbat regula în puşcărie când au văzut că las telefonul deschis şi vorbesc după mult timp. Din 45 de minute au redus timpul de convorbire la zece minute". 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.