"Câinii" l-au RATAT pe Paito, mozambicanul a ajuns la Vaslui! El e omul acuzat că a "săpat-o" pe Dinamo: "L-a 'aburit' să nu mai vină!"

7 feb 2012 6057 afişări Liga 1
"Câinii" l-au RATAT pe Paito, mozambicanul a ajuns la Vaslui! El e omul acuzat că a "săpat-o" pe Dinamo: "L-a 'aburit' să nu mai vină!" Dulce răzbunare! Cine este omul acuzat că a "furat" un jucător de la Dinamo pentru a-l duce la o rivală din Liga 1

Fundaşul mozambican Martins Mukana "Paito" s-a înţeles cu Vasluiul, în ciuda faptului că oficialii lui Dinamo l-au convins să vină să susţină probe de joc în cantonamentul din Turcia.

Impresarul Marcel Popescu este acuzat că a "deturnat" jucătorul, dorind prin acest lucru să se răzbune pentru ratarea transferului lui Joao Alves.

"Ceea ce a făcut Marcel Popescu nu se face şi ne dă de înţeles că din cauza caracterului său a fost dat afară de la FC Braşov, iar Mihai Stoica ştie ce a ştiut când nu a vrut să lucreze cu el la Steaua. Îl rugăm pe Marcel Popescu să ne arate contractul de reprezentare pe care avea cu Paito, deoarece noi oricând putem să arătăm că am avut acte de reprezentare.

Mai mult, putem să demonstrăm că Dinamo a fost un club serios în negocierile cu Paito în schimbul de mailuri şi documente. Marcel Popescu s-a băgat peste noi la acest transfer şi a aburit jucătorul să nu mai vină la Dinamo în momentul în care a aterizat în Antalya. Noi ştim că el are o poliţă de plătit lui Dinamo, deoarece nu s-a rezolvat transferul cu Alves, dar nici aşa nu se poate proceda, să te bagi peste colegii tăi de breaslă. Şi totul pentru ce, pentru un comision în plus?

Din sursele noastre, am aflat că Paito a fost aburit că i se vor da în jur de 12.000 euro pe lună şi 30.000 euro la semnătură, iar la Dinamo era vorba pe undeva în jur 10.000 pe lună şi 20.000 la semnătură", a declarat pentru www.prosport.ro unul dintre oamenii care a încercat intermedierea transferului lui Paito la Dinamo.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.