Ca-n filme! Miriuţă s-a trezit, a coborât în faţa hotelului, dar maşina dispăruse! Explicaţia primită de la şefi pentru surpriza neplăcută

21 nov 2017 19590 afişări Liga 1
Ca-n filme! Miriuţă s-a trezit, a coborât în faţa hotelului, dar maşina dispăruse! Explicaţia primită de la şefi pentru surpriza neplăcută

Oficialii de la Dinamo au început şicanele pentru antrenorul Vasile Miriuţă, după înfrângerea cu CFR, de pe teren proriu, 0-2, în etapa a 18-a.

Abordând o metodă necaracteristică unui club cu pretenţii, oficialii l-au lăsat pe tehnician fără autoturismul de serviciu, marca Honda, primită de la unul dintre sponsori. "Am vrut să plec cu maşina, dar nu mai era în faţa hotelului. M-am gândit că am uitat locul de parcare, am vrut să sun la poliţie, m-am dus la oamenii de pază de la hotel", i-a mărturisit Miriuţă unui apropiat.

Mintea i-a fugit lui Miriuţă apoi spre un gest frumos al clubului. S-a gândit că şefii i-au luat Honda pentru a o băga în service sau pentru a-i da alt model. Nici vorbă! Spre amuzamentul oamenilor din parcarea de la RIN, fostul jucător din Bundesliga a pus mâna pe telefon şi a început să sune.

Ce s-a întîmplat de fapt? După ce l-a sunat pe Bogdan Bălănescu, secretarul clubului, de la care nu a aflat nimic, Miriuţă a stat de vorbă cu preşedintele clubului, omul lui Ionuţ Negoiţă, Alexandru David. Oficialul i-ar fi comunicat că politica clubului l-a determinat să taie costurile. "Primul pas începe începe cu maşinile!", i-ar fi spus David.

"Aşa e la Dinamo, nimeni nu are puterea să ia o decizie. Când nu mai merge ceva, dau vina pe antrenor. Nimeni nu provine din fotbal în afara lui Dănciulescu, nimeni n-are curaj să le transmită ceva antrenorilor, pentru că nu sunt din fenomen, n-au voce. Recurg apoi la metode ieftine, cum i se întâmplă lui Miriuţă. Să nu credeţi că e primul, li s-a întâmplat şi altor antrenori", spune pentru ProSport un fost fotbalist cu greutate în Ştefan cel Mare.

Alexandru David nu a putut fi contactat de ProSport până la apariţia articolului.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.