Bună dimineaţa de la Radio Erevan! Mihai Teja: ”Florinel Coman nu era supărat pe mine, chiar mi-a întins mâna. Era supărat doar pe evoluţia lui”

27 apr 2019 1042 afişări Liga 1
Bună dimineaţa de la Radio Erevan! Mihai Teja: ”Florinel Coman nu era supărat pe mine, chiar mi-a întins mâna. Era supărat doar pe evoluţia lui”

Mihai Teja îşi păstrează calmul în faţa furtunii, însă demersul său pare mai repede asemănător orchestrei de pe Titanicul jumătate scufundat. Cu toate că în timpul meciului cu Viitorul, de la Ovidiu, Florinel Coman a făcut o scenă atunci când a fost schimbat, antrenorul echipei susţine că motivele sunt cu totul altele faţă de cele prezentate.

Imaginile, din ce am văzut, arată că Florinel Coman chiar îmi... (face un gest prin care sugerează o mână întinsă pentru salut). E normal când un jucător care nu joacă bine să fie supărat, era supărat pe evoluţia lui. Nimic altceva! Când nu dă randament e normal să intre altcineva să dea un randament mai bun, a intrat Teixeira şi eu cred că a avut un randament mai bun. Am vorbit cu Florinel Coman şi mi-a zis că nu există nimic. Era supărat pentru că era ziua lui şi îşi dorea foarte mult să dea gol. Aici a fost singura problemă”, a spus Mihai Teja într-o conferinţă de presă.

Antrenorul a comentat şi subiectul de presă, dezvăluit de GSP, potrivit căruia Florinel Coman şi-a sunat patronul de la vestiare pentru a se plânge că a fost schimbat şi, mai apoi, jucătorul ar fi primit un SMS de la Becali cu o schimbare, un SMS care ar fi trebuit să ajungă la Teja: ”Nu cred că e adevărat, cum să vrei să trimiţi cuiva şi din greşeală să trimiţi altcuiva? Ce e cu telenovela asta? Am vorbit cu Florinel, mie nu mi-a spus că l-ar fi sunat pe patron. El a venit la mine şi mi-a spus că a fost supărat pe el pentru că nu a avut o evoluţie foarte bună”.

 
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.