Budescu, la un pas de a pleca de la Astra în iarnă! Şumudică: "Există o ofertă concretă, scrisă!"

9 dec 2015 5631 afişări Liga 1
Budescu, la un pas de a pleca de la Astra în iarnă! Şumudică: "Există o ofertă concretă, scrisă!"

Constantin Budescu, unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga 1, are şanse mari să plece de la Astra în perioada de transferuri din iarnă.

Marius Şumudică a confirmat faptul că există o ofertă oficială pentru Budescu şi nu se opune unei plecări a jucătorului.

"Există o ofertă concretă, scrisă. Din câte ştiu eu, rămâne să se înţeleagă cu jucătorul şi, nu în ultimul rând, să se înţeleagă asupra termenilor de plată. Nu ştiu detalii despre transfer, ştiu doar că există această ofertă concretă. Budescu şi-a făcut datoria faţă de Astra cu vârf şi îndesat. Şi pentru el e o oprtunitate, ar câţtiga mulţi bani, nici Astra nu traversează o perioadă prea bună financiar, iar suma este una importantă. Cu siguranţă ne va lipsi, va fi greu să îl înlocuim. Dacă domnul Niculae era liber nu se ajungea la suma asta de transfer. Dar acum avem nevoie de bani. E un mod de a linişti echipa, de a merge mai departe şi de a ne lupta", a declarat Şumudică pentru DolceSport.

Conform sursei citate, Budescu este dorit de Al Ahli din Qatar, oferta fiind de 1,1 milioane de euro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.