Bratu, răspuns pentru Mircea Rednic: "După acel 3-3 cu FCSB a spus asta"

12 dec 2018 3194 afişări Liga 1
Bratu, răspuns pentru Mircea Rednic: "După acel 3-3 cu FCSB a spus asta"

Atacat în repetate rânduri de Mircea Rednic, Florin Bratu a vorbit din nou despre strategia de transferuri pe care Dinamo a avut-o în vară. În prezent antrenor la Aerostar Bacău, Bratu spune că nu există bani pentru transferuri la Dinamo, astfel că opţiunile sunt limitate.

"Penedo a avut evoluţii oscilante după Campionatul Mondial, în prima partea a sezonului, dar e un portar care te poate ajuta. După meciul acela, 3-3 pe care l-am făcut contra FCSB-ului, domnul Rednic aprecia jocul echipei. De ce nu-i place acum, nu pot să spun. Nu mai sunt acolo, nu mai sunt ancorat în situaţia echipei. La Dinamo nu există un buget de transferuri. Doar dacă se eliberează nişte locuri poţi înlocui.

Noi, în vară, am încercat să aducem jucători în locul celor care au plecat. Şi acei jucători au venit pe parcurs. Asta e situaţia. Eu cred că Mircea Rednic a decis să se dispenseze de anumiţi jucători pentru a aduce alţii. Va conta foarte mult dacă vor juca în playoff sau în playout. ", a spus Florin Bratu, pentru Digi Sport.

Ce spunea Mircea Rednic, după FCSB - Dinamo 3-3, pe 29 iulie? "A fost un derby frumos, cred că rezultatul e echitabil. Dinamo mi s-a părut mult mai organizată, iar viitorul arată bine. Dinamo a meritat acest punct, a arătat ca o echipă. Mi-e dor de Derby. Iar încep să cânt, normal că mi-e dor. Dar să-i lăsăm pe ăstia tineri să antreneze acum"

Unul dintre atacurile lui Mircea Rednic la adresa lui Florin Bratu: "Negoiţă n-are nicio vină. Jucătorii, şi ei, dau maximum, dar atâta pot. Nu se poate să ajungă la Dinamo fotbalişti care n-au jucat la echipe din provincie. Aici nu e vina lui Negoiţă, pentru că a asigurat un buget de salarii foarte bun anul acesta. Noi am căzut fizic în repriza a doua. Să nu faci o săptămână un antrenament fizic? N-am văzut în viaţa mea aşa ceva! El (n.r. – Florin Bratu) a făcut lotul, el a pregătit echipa şi n-are nicio vină? Trebuie să fim corecţi"
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.