Botoşaniul pregăteşte un nou ”tun” pentru fotbalul românesc: ”Aducem o extremă din asta care fuge de se sfârşeşte pământul. Îl pun la concurs cu Golofca”

2 sep 2019 3777 afişări Liga 1
Botoşaniul pregăteşte un nou ”tun” pentru fotbalul românesc: ”Aducem o extremă din asta care fuge de se sfârşeşte pământul. Îl pun la concurs cu Golofca”

Patronul FC Botoşani, Valeriu Iftime, promite că va aduce un înlocuitor pentru Cătălin Golofca, jucător vândut pe 250.000 de euro la CFR Cluj.

Ultimele meciuri disputate de FC Botoşani au arătat că încă ar mai trebui aduşi jucători pentru a face faţă unei competiţii de lungă durată, în special dacă se doreşte accederea în play-off. Echipa moldoveană nu are la momentul acesta un lot foarte echilibrat. Sunt mulţi jucători tineri care au nevoie de timp şi, în plus, sunt străini care încă nu s-au adaptat.

Valeriu Iftime promite că va mai aduce câţiva jucători străini pentru a completa lotul.

„Mai vine un jucător bun. Vreo doi trebuie să vină. Aducem o extremă din asta care fuge tare de se sfârşeşte pământul. Îl pun la concurs cu Golofca… Fuge tare, câştigă. Că la minte, nu e mult de calculat. Şi mai încercăm un mijlocaş argentinian de 22 de ani cu care am discutat. Sunt valori. Şi Ofosu, super fotbalist, dar încă nu e eficient. Dar care fotbalist a fost bun la noi de la început? Trebuie timp. În doi ani de zile la Botoşani un fotbalist devine util”, a spus Valeriu Iftime.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.