Boştină, prins între lumi paralele. Se pregăteşte de 5 săptămâni cu o echipă, dar încă n-a fost legitimat. Cum a ajuns în această situaţie:

17 apr 2013 5669 afişări Liga 1
Boştină, prins între lumi paralele. Se pregăteşte de 5 săptămâni cu o echipă, dar încă n-a fost legitimat. Cum a ajuns în această situaţie:

Preocupaţi mai mult cu completarea dosarului de licenţiere, oficialii penultimei clasate din Liga I, CS Turnu Severin,  par să-l fi trecut în planul secund pe mijlocaşul Gabriel Boştină.

Conform regulamentului, un jucător nu mai poate fi legitimat în ultimele şase etape, astfel că, până la meciul de la Rapid, de vinerea viitoare, Boştină trebuie să aibă depuse actele la LPF. „Nu ştiu dacă voi juca cu Iaşi. Nu pot să mă ocup tot eu de legitimare. E treaba conducerii să rezolve această problemă. Ar fi culmea să umblu eu pe la Ligă cu actele. Eu am venit cu gândul să ajut, gratis, echipa din teren. Mă pregătesc în continuare, dar antrenorii decid când voi intra. Nu ştiu dacă sunt pregătit sută la sută, dar sunt pe drumul cel bun. Mă simt bine fizic, dar, repet, nu depinde de mine. Sunt severinean şi îmi doresc să evoluez în faţa propriilor suporteri, dar, dacă nu voi juca deloc în acest final de sezon, nu e vina mea”, a spus Boştină. „Au fost în această perioadă multe probleme legate de licenţă, de care a trebuit să ne ocupăm. Sper ca vineri să pot ajunge la Ligă şi să facem această legitimare. Gabi s-a oferit să ne ajute din teren, dar nu ne-a explicat exact care e situaţia actelor sale”, a replicat directorul sportiv Marian Zaharia.

A văzut multe minuni în fotbal

În cele 13 sezoane petrecute în Liga I, la Oţelul, Steaua, Dinamo şi „U” Cluj, Boştină a văzut multe surprize, pe finalul campionatului. „Situaţia a fost dificilă încă din iarnă şi nu s-a schimbat prea mult, în bine. La fel ca înainte de reluarea campionatului, echipa e tot la şapte puncte de zona salvării, doar că s-au micşorat numărul etapelor. Mai avem doar opt partide în care putem recupera distanţa. Jocul cu Iaşi e unul capital. E practic meciul care îţi mai poate da speranţe, sau care, în cazul în care nu câştigi, îţi închide orice şansă şi te scoate definitiv din luptă. Eu am mai văzut miracole în fotbal. Te poţi salva chiar şi în ultima etapă. Mai putem lua puncte de la Rapid, Bistriţa sau Constanţa, dar, până atunci, trebuie să câştigăm neapărat cu Iaşi”, a precizat Boştină. Până înaintea ultimei etape, acesta va împlini 36 de ani.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.