Bosniacul Kenan Cejvanovic este de ieri jucătorul lui FC Timişoara

5 iul 2008 71 afişări Liga 1
Bosniacul Kenan Cejvanovic este de ieri jucătorul lui FC Timişoara Kenan Cejvanovic are 2 selecţii în naţionala Bosniei

Fundaşul central în vârstă de 21 de ani vine de la Sloboda Tuzla, din ţara natală, are 1,91 m înălţime şi vrea să devină titular la Poli pentru a face pasul spre naţionala mare a Bosniei (unde are deja două selecţii), la U21 fiind căpitanul echipei.

Prima impresie după transfer?
Sunt mulţumit că am semnat, este un club bun şi este important că Timişoara va juca în Cupa UEFA.

Ai referinţe bune, eşti în naţionala U21 a Bosniei...
Mai avem două meciuri de disputat în naţionala de tineret a Bosniei, va fi unul chiar împotriva României şi unul împotriva Franţei, de asemenea voi mai juca în naţională în împotriva Croaţiei şi a Sloveniei. Fireşte, doresc să fiu convocat la naţionala mare mai departe.

Ce ştii despre FC Timişoara?
Nu am avut foarte multe informaţii despre noua mea formaţie, abia ieri am aflat că voi veni la Timişoara. Cel mai important a fost că echipa joacă în Cupa UEFA şi voi da totul din mine ca să câştig un post de titular şi să joc.

Pe postul de fundaş central e concurenţă serioasă...
Este foarte important să fie concurenţă, timpul va arăta cine merită să joace. Eu voi lupta pentru un loc în teren

Ce îţi aminteşti de jucătorii români de la U21? Sunt mulţi de la Timişoara.
Nu îmi aduc aminte foarte bine despre aceşti jucători, cu siguranţă îi ştiu din vedere. Înseamnă că FC Timişoara este o echipă puternică dacă are atâţia jucători la naţionala de tineret, am jucat contra unui fotbalist care am auzit că a plecat la Dinamo Bucureşti (n.r. Torje). Cu siguranţă că sunt jucători foarte valoroşi de aici la naţionala de tineret.

Pe viitor cum vezi cariera ta?
Îmi doresc să prind echipa. Asta este cel mai important pentru mine, restul va veni de la sine. Vreau să prind un loc de titular şi apoi să îmi fac o carieră frumoasă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.