Bonetti, "câine" adevărat. Italianul a salutat transferurile lui Nica şi Alexe şi e fericit că Dinamo are buget de transferuri

8 iul 2013 4387 afişări Liga 1
Bonetti, "câine" adevărat. Italianul a salutat transferurile lui Nica şi Alexe şi e fericit că Dinamo are buget de transferuri

În ciuda unui sezon extrem de slab, Dinamo a reuşit să exporte doi dintre jucătorii săi într-unul dintre cele mai importante campionate din lume: Serie A.

Alexe a fost împrumutat pentru 500.000 de euro la Sassuolo, urmând ca italienii să plătească alte două milioane pentru transferul definitiv, în timp ce Nica a fost achiziţionat de Atalanta contra sumei de 1,6 milioane de euro.

Cele două mutări au fost salutate de fostul tehnician al "câinilor", Dario Bonetti, care a lăsat cu sufletul alături de foşti săi elevi, dar şi de Dinamo. Pe lângă faptul că cei doi jucători au făcut un pas uriaş în carieră, antrenorul este de părere că aceste mutări vor reprezenta o adevărată gură de oxigen pentru clubul din Ştefan cel Mare. Cu banii obţinuţi, oficialii clubului pot să întărească lotul, astfel încât Mulţescu să aibă la dispoziţie variante de calitate pentru primul "11".

"Sunt extrem de fericit pentru Alexe şi Nica, dar şi pentru Dinamo, care acum are bani pentru a crea o echipă competitivă", a scris Bonetti pe contul său de facebook.

2 mandate a avut Dario Bonetti în Ştefan cel Mare - 2009 şi 2012 -, în ambele eşuând. Cel puţin aşa au considerat oficialii lui Dinamo, suporterii fiind extrem de legaţi de italian, pe care îl considerau un tehnician cu personalitate şi curajos, mizând foarte mult pe tineri.

2 trofee a cucerit antrenorul italian în Ştefan cel Mare - Cupa şi Supercupa

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.