Bine aţi venit la facultatea de ingineri „Vasile Turcu“

21 mai 2008 27 afişări Liga 1
Bine aţi venit la facultatea de ingineri „Vasile Turcu“

Acţionarul alb-roşiilor va pune bazele unei instituţii de învăţământ care va da ţării o sumedenie de ingineri constructori, diplomă de care se bucură şi oficialul „câinilor”. Vasile Turcu (foto) are un plan îndrăzneţ: în curând, cei care vor să calce pe urmele „inginerului” din „Ştefan cel Mare”, vor avea şi acte care să le ateste studiile.

„Se construieşte mult în România şi ţara are nevoie de ingineri în acest domeniu. Săptămâna viitoare vom stabili mai multe. Vreau să înfiinţez o universitate, pentru că ne trebuie oameni cu carte”, le-a spus patronul de la RomConstruct unor apropiaţi.

De altfel, atunci când Turcu l-a numit pe Cornel Dinu consilierul său de imagine, acţionarul a recunoscut. „Dumnealui a avut timp să citească mai mult decât mine, el e avocat, eu sunt inginer”, a declarat la momentul respectiv vicele alb-roşiilor.


„Cum să stau aşa, să-mi toarne apă în cap, să prind emenangită? Ce, sunt fraier?”, i-a spus acţionarul la Sport.ro lui Iuliu Mureşan.

„Vrem să ridicăm un hipodrom multifuncţional în Ştefan cel Mare”, a declarat acesta. De fapt, oficialul dinamovist voia să spună velodrom

„Este un tandem excelent între Cornel Dinu, Cornel Ţălnar şi Gigi Mulţescu”, a mai zis Turcu

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.