Ben Djemia a schimbat cartierul în Ploieşti: a semnat cu Astra!

14 iun 2012 1907 afişări Comentează şi tu Liga 1
Ben Djemia a schimbat cartierul în Ploieşti: a semnat cu Astra!

După ce Petrolul a renunţat la serviciile sale, tunisianul Selim Ben Djemia va reveni la Ploieşti, dar la cealaltă echipă a oraşului – Astra! Ben Djemia, jucător impresariat de Traian Gherghişan este jucătorul echipei italiene Genoa, şi a jucat, sub formă de împrumut în Serie B pentru Padova (2009-2010), Frosinone (2010-2011), ambele în Italia, apoi la echipa franceză de eşalonul 3 - Red Star 93 Saint-Ouen, iar în retur, la Petrolul Ploieşti. Născut în Franţa, pe 29 ianuarie 1989, Ben Djemia evoluează pe postul de fundaş stânga, dar poate juca şi în centrul defensivei, el fiind şi component al Naţionalei  de tineret a Tunisiei. Ben Djemia va veni la Astra, foarte probabil, tot sub formă de împrumut.

Mircea Miu – noul medic al Astrei
Permutările pe „axa” Petrolul – Astra , în această vară, sunt un subiect de discutat, după Mircea Rednic, alături de staff-ul său tehnic, plecând „spre Ilie Oană” şi kinetoterapeutul Radu Vasilcan. În schimb, de la Petrolul „spre 9 Mai” revine doctorul Mircea Miu, cel care-l va înlocui pe Romeo Popescu!  Mircea Miu fusese înlocuit cu un alt doctor, Stamatescu, la Petrolul, odată cu venirea lui Mircea Rednic, astfel că a acceptat oferta făcută de Dinu Gheorghe de a reveni în „9 Mai”, de unde plecase acum 3 ani.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.