Becali vrea să elibereze Steaua de presiune: "Nu va pleca nici Prepeliţă, nici altcineva! Echipa va fi 100% campioană!"

14 apr 2015 3515 afişări Liga 1
Becali vrea să elibereze Steaua de presiune: "Nu va pleca nici Prepeliţă, nici altcineva! Echipa va fi 100% campioană!"

Proaspăt eliberat din închisoare, Gigi Becali nu a apărut în media, aşa cum a promis. Totuşi, de când finanţatorul e în libertate Steaua pare să îşi fi pierdut de tot busola, nereuşind să marcheze nici cu Petrolul şi nici cu Astra.

Totuşi, fanii au motive să fie optimişti în legătură cu viitorul echipei, patronul dorind cu orice preţ să păstreze actualul nucleu de fotbalişti, la care să adauge nume noi în tentativa de a accede din nou în Champions League (competiţie care ar aduce în conturile roş-albaştrilor 20 de milioane de euro).

Dorind probabil să creeze o atmosferă cât mai relaxată la echipă, Becali a transmis prin intermediul lui Viorel Păunescu, preşedintele de onoare al campioanei, un mesaj către fani: postul lui Gâlcă nu e în pericol, iar fotbaliştii aflaţi la final de contract vor continua în tricoul Stelei. Ambele promisiuni trebuie tratate însă cu rezervă, toate indiciile ducând spre o schimbare la nivelul băncii tehnice, actualului tehnician nepropunându-i nimeni încă să îşi prelungească înţelegerea scadentă în vară. În ceea ce îi priveşte pe jucători, este greu de crezut că Latovlevici şi Arlauskis vor mai continua, singurul care ar putea să îşi prelungească acordul cu trupa din Ghencea fiind Andrei Prepeliţă.

"Sunt cu Gigi Becali la o masă şi el imi spune să vă transmit că nu va da pe nimeni afară şi că ştie ce are de făcut. Nu va pleca nici Prepeliţă, nici altcineva. În plus, spune că 100% Steaua va fi campioană, că echipa va câştiga campionatul", a spus Păunescu, la DigiSport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.