Becali şi patronii din Liga 1, chemaţi la comisii! Măsura luată de Răzvan Burleanu după ce a câştigat al doilea mandat la FRF

26 apr 2018 14414 afişări Liga 1
Becali şi patronii din Liga 1, chemaţi la comisii! Măsura luată de Răzvan Burleanu după ce a câştigat al doilea mandat la FRF

Răzvan Burleanu a anunţat o nouă măsură pe care o va lua, după ce a câştigat al doilea mandat la Casa Fotbalului. Şeful FRF a anunţat că doreşte o implicare mai activă a patronilor din Liga 1 şi Liga 2, astfel că va înfiinţa o comisie importantă.

Pentru a rezolva hibele din fotbalul românesc, Răzvan Burleanu a luat decizia de a-i reuni pe patroni la o masă la care vor discuta modul de organizare. 

Printre cele mai importante subiecte se numără repartizarea drepturilor TV, numărul de spectatori de pe stadion, dar şi un criteriu legat de audienţa TV: "În şedinţa din iunie, vom pune bazele unei comisii de fotbal profesionist. Vor fi două comisii importante la nivel de Federaţie, pe lângă comisiile pe fiecare eşalon competiţional. În comisia de fotbal profesionist o să îi regăsim şi îi vom invita să ia parte pe patronii echipelor din Liga 1 şi din liga a doua, astfel încât acolo să putem discuta inclusiv modurile în care ar trebui să se repartizeze drepturile TV. Acum, se împart doar în funcţie de porformanţa sportivă. Vrem să aducem un criteriu legat de numărul de spectatori de pe stadion, dar şi de audienţa TV", a declarat Burleanu pentru DigiSport. 

Pe 18 aprilie, Răzvan Burleanu a câştigat al doilea mandat la FRF cu 168 de voturi, în timp ce principalul său contracandidat, Ionuţ Lupescu, a obţinut doar 78.


 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.