Becali s-a speriat: "Nu mai mergem acolo, nu suntem primiţi cu dragoste". Stadionul unei echipe importante din Liga 1, "casă" pentru FCSB: "Azi m-a întrebat de ce nu venim la ei"

13 nov 2018 23706 afişări Liga 1
Becali s-a speriat: "Nu mai mergem acolo, nu suntem primiţi cu dragoste". Stadionul unei echipe importante din Liga 1, "casă" pentru FCSB: "Azi m-a întrebat de ce nu venim la ei"

Reacţia furioasă a fanilor lui FC Argeş, care nu doresc nici în ruptul capului să vadă FCSB-ul la Piteşti, l-a speriat pe Gigi Becali, care se gândeşte, deja, la alte oraşe în care se mute FCSB-ul pe perioada în care Arena Naţională este închisă. MM Stoica vrea varianta Buzău, dar latifundiarul din Pipera se gândeşte fie la Voluntari, fie la Giurgiu, primind deja o invitaţie de la Petre Buduru, oficial al giurgiuvenilor.

"Dacă ies cu furcile, doar nu suntem nebuni să intrăm în furci. Ţara asta e nebunia nebuniilor! Dacă suporterii sunt proprietari, gata, nu mai mergem acolo! Dacă 20 de suporteri vor aşa...facem ca ei, ce să facem?", a declarat Becali, la Digi Sport, înainte să dezvăluie cum s-au desfăşurat discuţiile din sânul conducerii FCSB: "MM mi-a spus să mergem la Buzău, că va fi stadionul plin. Eu am spus Ploieşti, dar mi-au zis că acolo sunt fanatici, nu ne înghit. I-am zis lui MM că nu-mi place la Buzău, noi am avut rezultate şi noroc la Piteşti. Noi mergem unde suntem primiţi cu dragoste, dacă nu găsim dragoste la Piteşti nu mergem".

Apoi, omul de afaceri a dezvăluit că stadionul din Giurgiu are cele mai mari şanse să devină casa FCSB-ului: "Putem merge ori la Voluntari, ori la Giurgiu. Domnul Buduru m-a întrebat azi de ce nu venim la Giurgiu să jucăm. La Voluntari nu-mi place, parcă e o tarabă de stadion", a mai declarat Becali.

Luni, Gabriela Firea a anunţat că Arena Naţională va rămâne închisă până la aducerea unui nou gazon, operaţiune care poate dura până la două sau trei luni.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.