Becali plusează pentru fotbalistul care i-ar rezolva problema din primul "11". Clubul jucătorului a refuzat deja o ofertă de 1 milion de euro: "Hai că sunt dispus să dau..."

27 iun 2017 8570 afişări Liga 1
Becali plusează pentru fotbalistul care i-ar rezolva problema din primul "11". Clubul jucătorului a refuzat deja o ofertă de 1 milion de euro: "Hai că sunt dispus să dau..."

Deşi suma de 1 milion de euro cerută de FC Botoşani pentru Olimpiu Moruţan a fost refuzată de Gigi Becali, finanţatorul FCSB-ului a mai plusat cu 100.000 de euro plus comision la oferta iniţială lansată moldovenilor.

Olimpiu Moruţan a fost ţintit de Gigi Becali încă de la începutul perioadei de transferuri atunci când a înaintat o ofertă de 600.000 de euro. Din Rusia a venit o ofertă de 1 milion de euro, dar oficialii moldovenilor nu au fost de acord nici cu aceasta invocând că mijlocaşul nu s-ar adapta în campionatul rus. 

Acum, Becali a anunţat că urcă suma de transfer la 700.000 de euro plus comision dintr-un viitor transfer al lui Moruţan: "Un milion de euro e prea mult. Am zis 600.000 şi procent". Întrebat dacă plusează, finanţatorul FCSB-ului a răspuns pozitiv: "Bine, hai să zicem că sunt dispus să dau 700.000 de euro", a declarat Becali la Sport.ro

În urmă cu câteva zile, Moruţan declara că nu se grăbeşte să plece de la FC Botoşani şi că este dispus să mai aştepte pentru a prinde experienţă în tricoul echipei la care s-a făcut remarcat.

Totuşi, dacă şefii moldovenilor şi-ar da acceptul pentru ca Moruţan să plece la FCSB, mijlocaşul ar rezolva dilema jucătorului U21 din echipa lui Nicolae Dică. În acest moment, Man este singura variantă viabilă a vicecampionilor, Tudorie, Niga, Simion şi Benzar fiind variantele de rezervă. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.