Becali nu uită şi nu iartă! L-a taxat pe Rednic: "Pentru Luţu şi pentru Dică, Dumnezeu îi mai dă una în cap cu Chiajna!"

25 oct 2018 1197 afişări Liga 1
Becali nu uită şi nu iartă! L-a taxat pe Rednic: "Pentru Luţu şi pentru Dică, Dumnezeu îi mai dă una în cap cu Chiajna!"

Gigi Becali s-a enervat din cauza declaraţiilor pe care Mircea Rednic le-a dat la adresa lui Luţu, omul de încredere al patronul vicecampioanei, şi a lui MM Stoica, directorul sportiv al FCSB.

"Nu m-a supărat, că el nu e duşmănos. El spune în glumă, râzând. Singurul lcuru care pe mine m-a supărat a fost că... A zis-o la un mod, aşa, peiorativ, adică, domne, Luţu ar fi... Jignitor. În plus de asta, ce m-a deranjat mai tare, dar nu m-am supărat pe el, probabil a fost neinspirat, a fost exagerat puţin, că FCSB a avut antrenor atunci. Cu alte cuvine, Dică nu este antrenor. Hai să zicem cu Luţu a fost o glumă plăcută, dar cu Dică nu a fost o glumă plăcută. Şi acum, ai văzut, i-a dat Dumnezeu una în cap. <Hai că îţi dau una în cap să faci tu un egal cu Călăraşi!> Pentru Luţu, pentru Dică îi mai dă una în cap cu Chiajna. Că le ştiu etapele mai bine decât cu cine joacă Steaua. Le ştiu mai bine etapele lor decât pe ale mele", a spus Becali la Pro X. Dinamo este pe locul 12, de baraj, cu 12 puncte.

Rednic l-a ironizat recent pe MM Stoica, după ce oficialul FCSB a susţinut că Gnohere are un palmares mai bun în Europa faţă de cât a avut "Puriul" ca jucător: "Prima oară am venit când s-au schimbat 18 jucători, 2006 - 2007. Am luat campionatul, am trecut în primăvara europeană. Cu ce echipe am fost în grupe. Cu Leverkusen, Bruges, Tottenham, Besiktas. Asta o spun pentru Luţu 2 de la Steaua, ca să o ştie. Vă daţi seama cine e că spunea că un jucător de acolo are mai multe jocuri în Europa decât de mine ca antrenor".

"Gnohere are meciuri în cupele europene câte are Rednic în toată cariera lui. A marcat cu Lazio şi în tur, şi în retur. La anul va deveni probabil al doilea marcator în cupele europene pentru FCSB, după Lăcătuş. Deci a făcut câte ceva. Rednic are multe merite. Poate vorbi, dar vorbesc şi unii care n-au nicio treabă", anunţase MM Stoica.

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.