Becali neagă teoria SMS-ului de la Ovidiu, dar vine cu o altă ipoteză: "Am înţeles că Florinel Coman a făcut asta! O să-i întreb pe jucători, sigur e ceva la mijloc"

29 apr 2019 4513 afişări Liga 1
Becali neagă teoria SMS-ului de la Ovidiu, dar vine cu o altă ipoteză: "Am înţeles că Florinel Coman a făcut asta! O să-i întreb pe jucători, sigur e ceva la mijloc"

După ce s-a scris că i-a trimis din greşeală un SMS lui Florinel Coman, în timpul meciului de la Ovidiu, în care cerea să fie introdus Mihai Roman, Gigi Becali a revenit cu detalii. Patronul FCSB spune că nu a dat niciun SMS, dar susţine că e ceva putred la mijloc, pe principiul "nu iese fum, fără foc".

Becali a revenit cu noi detalii în cazul SMS-ului buclucaş: "Nu dau SMS-uri. Eu doar vorbesc, SMS-uri nu dau . Şi mai ales lui Coman. Cine îmi dă SMS, eu nu răspund. Eu dau telefon. Vrei să vorbeşti cu mine, vorbeşti. WhatsApp-ul l-am închis, că primeam multe mesaje. Dai SMS, îl şterg. Păi ce, eu îi dau mesaj lui Coman?! Am înţeles că a arătat Coman un SMS, cine ştie cine i-o fi dat vreun SMS şi jucătorii au crezut că e ceva la mijloc. O să-i întreb, că ceva sigur e la mijloc, că nu scriaţi nici voi degeaba", a zis Becali, la Digi Sport.

După victoria cu Astra, Florinel Coman a negat complet teoria conform căreia a primit un SMS cu o schimbare ordonată pentru Teja, la Ovidiu: "Sunt nişte tâmpenii. Eu niciodată n-am primit SMS de la patron. Nu înţeleg ce a fost cu acel articol. Mi-am luat geaca pe mine, m-am dus în vestiar, mi-am făcut duş. Atât. N-am primit niciodată mesaj de la patron sau de la cineva din club. Şi nici nu am încercat să sun pe nimeni. Am venit înapoi pe bancă imediat şi am urmărit finalul de meci, nu ştiu dacă aţi văzut. Am fost supărat pe evoluţia mea, era şi ziua mea, d-aia am reacţionat aşa la schimbare. Am vorbit ziua următoare cu Mister, mi-am cerut scuze. Nu am simţit niciodată că Gigi Becali se implică la echipă", a spus Coman, la Telekom Sport.

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.