Becali mai face o revoluţie în Ghencea! Vezi ultimele ţinte ale lui Gigi pentru vară

11 mar 2011 146 afişări Liga 1
Becali mai face o revoluţie în Ghencea! Vezi ultimele ţinte ale lui Gigi pentru vară Becali face revoluţie la vară!

Cum sezonul a fost în mare parte ratat, steliştii s-aureorientat către achiziţionarea de noi jucători. Pe 5 martie,roş-albaştrii l-au urmărit pe Gyon Fernandez, vârful lui ExcelsiorRotterdam, în disputa cu PSV. Astăzi, Narcis Răducan va merge laTroyes pentru a observa şi el un atacant.

"Vreau să mă bat pentru Europa. O să plece opt, chiar zece jucătoride la Steaua. O să aduc şi cinci-şase jucători din vară. Dacă îi ampe Matei, Gardoş, Galamaz, Chiricheş şi Latovlevici, o să fie bine.Mai avem şi un Tătăruşanu, un Tănase, un Răduţ... O să fac echipamare. O să mai luăm doi mijlocaşi centrali şi doi atacanţi", arăbufnit Becali în urmă cu două zile. Şi pentru ca planul să poatăfi pus în aplicare, stafful tehnic a început deja căutările.

Scouting în Olanda şiFranţa

Mihai Stoica şi Narcis Răducan urmăresc o serie de jucători dinEuropa, mergând, în mare secret, să-i vadă pe aceştia pe viu. Unuldintre cei care au fost observaţi e atacantul lui Excelsior, GyonFernandez. Acesta este un marcator desăvârşit care, din 2009, decând evoluează sub culorile actualului club, a reuşit să înscrie 28de goluri. Atacantul n-ar fi greu de adus în Ghencea, la cei 24 deani el fiind cotat de site-ul transfermarkt.de la aproximativ800.000 de euro.

Psaume, lăudat de Meme Stoica


În acest weekend, Gigi Becali a dezvăluit că Mihai Stoica va plecaîn străinătate pentru a urmări un alt atacant care ar putea fitransferat în vară. După tot scandalul făcut de el în juruladucerii lui Cîrţu, MM a renunţat să plece el, pentru a nu da apăla moară duşmanilor săi, care îl văd drept noul scouter de laSteaua. În consecinţă, MM a vorbit cu directorul sportiv NarcisRăducan, pe care l-a convins să plece azi în Franţa, pentru aurmări din tribune meciul dintre Troyes şi Dijon. Cel mai probabil,jucătorul care se va afla sub lupa oficialului stelist e atacantulBenjamin Psaume, de 26 de ani, deoarece Mihai Stoica a vorbitlaudativ la adresa lui în repetate rânduri în emisiunile TV de laDigi Sport. Însă la Troyes mai evoluează doi atacanţi interesanţi.Bettiol, care a jucat şi la Olympique Lyon, şi brazilianul Marcos,care e, de fapt, şi golgheterul echipei. Troyes evoluează cu treiatacanţi.

30 de jucători arulat Steaua în perioada 1983-1986 ca să realizeze apoi echipa deaur care a câştigat CCE

21 de jucători aadus Steaua doar în acest sezon

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.