Becali dă înapoi în procesul cu CSA Steaua şi e dispus să plătească în cazul unei decizii nefavorabile: "Dau câteva milioane, nu are rost să bag echipa în faliment!"

7 ian 2017 21039 afişări Liga 1
Becali dă înapoi în procesul cu CSA Steaua şi e dispus să plătească în cazul unei decizii nefavorabile: "Dau câteva milioane, nu are rost să bag echipa în faliment!"

Schimbare importantă în discursul lui Gigi Becali, după luni bune în care patronul FCSB anunţase că o decizie nefavorabilă în procesul cu CSA Steaua, în care îi sunt cerute despăgubiri de aproape 37 de milioane de euro pentru folosirea frauduloasă a mărcii Steaua, din 2004 şi până în 2014, ar fi sinonimă cu falimentul actualei echipe.

Becali spune acum că este dispus să plătească despăgubiri, cu condiţia ca decizia justiţiei să fie una "de bun simţ". Mai exact, dacă despăgubirile acordate în urma procesului nu vor depăşi un anumit prag. "O să plătesc câteva milioane , că nu are rost să bag echipa în faliment", a declarat Becali într-o intervenţie telefonică la Digi Sport.

Totuşi, dacă verdictul nu îi va fi favorabil, Becali e decis să-şi caute dreptatea şi la Curtea Europeană de Justiţie. "Ei au înregistrat marca în 2014 şi apoi m-au dat în judecată. Acum totul e la dispoziţia judecătorului: dacă el spune că zăpada e neagră, eu ce să fac?

Dar mă duc până la Curtea Europeană de Justiţie să văd ce mai spune judecătorul. Să văd cum explică faptul că distruge o societate, un brand, că aşa vrea el.

Ei au semnat cu mine 15 ani contracte comerciale şi acum nu mai sunt Steaua?
", a declarat Becali la Digi Sport.

36,8 milioane de euro cere CSA Steaua despăgubiri de la Gigi Becali pentru folosirea frauduloasă şi ilegală a mărcii Steaua în perioada 2004-2014. Suma a fost stabilită de un evaluator

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.