Becali arată cu degetul spre un alt patron-antrenor din Liga 1: "Nu se bagă cât mă bag eu, ci dublu. Pe astea nu le ştiţi". De cât timp nu a mai dat buzna în vestiar

22 nov 2017 10446 afişări Liga 1
Becali arată cu degetul spre un alt patron-antrenor din Liga 1: "Nu se bagă cât mă bag eu, ci dublu. Pe astea nu le ştiţi". De cât timp nu a mai dat buzna în vestiar

Gigi Becali a ajuns deja la stadiul în care nu se mai sfieşte să recunoască public că impune schimbări în echipă, iar acum a trecut la următorul nivel. În încercarea de a se apăra şi a se pune într-o lumină ceva mai bună, finanţatorul de la FCSB a dezvăluit că Ioan Niculae, patronul Astrei, "nu se bagă cât mă bag eu, ci dublu".

Ce au în comun Gigi Becali şi Ioan Niculae în afara faptului că echipele lor au câştigat ultimele titluri când ei se aflau în închisoare? Pasiunea pentru meseria de patron-antrenor care vrea să controleze tot. O spune Gigi Becali, care mărturiseşte că nu e singurul patron din Liga 1 care le face viaţa grea antrenorilor: "Ioan Niculae nu se bagă cât mă bag eu, ci dublu. El se ducea la pauză în vestiar, el făcea direct schimbările, voi nu le ştiţi p-astea", a spus Becali, miercuri, la ProX.

Dacă patronul Astrei avea obiceiul să meargă direct în vestiar pentru a comanda schimbările, Becali spune că a renunţat de multă vreme la această idee: "Am fost pe vremuri în vestiar, când eram în Ghencea, acum şapte sau opt ani, dar nu mai merg", a mai declarat finanţatorul vicecampioanei.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.