Becali a renunţat la transferul pe care "doar FCSB îl poate face". Fotbalistul care nu mai are nicio şansă să semneze cu vicecampioana: "Nu se pune problema!"

13 feb 2019 5879 afişări Liga 1
Becali a renunţat la transferul pe care "doar FCSB îl poate face". Fotbalistul care nu mai are nicio şansă să semneze cu vicecampioana: "Nu se pune problema!"

Gigi Becali (60 de ani) a anunţat că FCSB a fost la un moment dat interesată de transferul pe care "doar" ea putea să-l facă în Liga 1 Betano. Este vorba despre aducerea italianului Diego Fabbrini (28 de ani), de la FC Botoşani. Omul de afaceri a renunţat, între timp, la ideea de a-l aduce la Bucureşti pe fotbalistul pe care echipa lui Valeriu Iftime l-a adus gratis, în vara lui 2018.

Diego Fabbrini a fost unul dintre subiectele la modă în ceea ce priveşte transferul său la o echipă mai importantă decât FC Botoşani. Italianul a atras multe priviri de când a ajuns în România, dar, pentru moment, a rămas pe loc. Gigi Becali a dezvăluit acum că s-a interesat şi el de posibilitatea aducerii italianului, dar a renunţat între timp, iar singurul transfer pe care-l mai poate face FCSB până la vară este Iulian Cristea (24 de ani), de la Gaz Metan Mediaş.

Asta dacă, într-un final, medieşenii vor fi de acord cu suta de mii de euro pe care Gigi Becali e dispus să le-o ofere pentru a-l lăsa pe Iulian Cristea încă de acum la Bucureşti. Fundaşul central a semnat deja un precontract cu vicecampioana României. "Fabbrini ne-a interesat la un moment, dar nu se mai pune problema, la ora asta, să mai vină vreun jucător. Doar Cristea, care nu mai dau 150.000, dau doar 100.000. N-am de ce. Am văzut, avem echipă tare", a spus Gigi Becali, miercuri, la DigiSport.

Iftime: "Din România, doar FCSB îl poate lua pe Fabbrini!"

La începutul acestui an, Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoşani, a anunţat că doar FCSB îl poate transfera pe Fabbrini, dintre cluburile din România. Ifitime a recunoscut că a purtat discuţii cu oficialii roş-albaştrilor pentru un transfer. "Deocamdată, nu am vorbit cu nimeni de la FCSB. Am avut nişte discuţii, dar nimic punctual. Adică să spună 'ăştia sunt banii'. Fabbrini se întoarce luni sau marţi, când încep pregătirile, şi nu cred că îi dau drumul până în vară.

Dacă am o ofertă bună, o să vedem. Eu insist să-i prelungesc contractul. Sigur că iau în calcul o eventuală ofertă de la FCSB. Cred că, în România, doar FCSB poate să-l transfere", spunea Iftime, în ianuarie 2019.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.