Becali a răbufnit în direct la TV, la adresa oltenilor: "Să vă fie ruşine! Voi vorbiţi de integritate? E o mizerie"

30 mar 2019 13787 afişări Liga 1
Becali a răbufnit în direct la TV, la adresa oltenilor: "Să vă fie ruşine! Voi vorbiţi de integritate? E o mizerie"

Gigi Becali a avut o reacţie nervoasă, în direct la TV, la adresa Craiovei. Patronul FCSB e iritat de discuţia iscată pe marginea partidei cu Astra, astfel că le-a răspuns pe măsură oltenilor. Becali i-a acuzat că s-au dat la o parte în trecut în faţa Viitorului, iar la final a amintit că echipa a pornit direct din Liga 2, nu din Liga 4.

Becali a izbucnit când a auzit că oltenii încă mai acuză Astra că a trânit partida cu FCSB: "Ei zic că dacă câştigat Hitler războiul, nu mai era Ceauşescu preşedinte şi cine ştie ce făcea Stalin. Memoriul e făcut tardiv, noi am primit banii. E o mizerie! Tu vorbeşti de integritate? Voi aţi băgat copiii cu Viitorul şi aţi influenţat campionatul, iar acum spuneţi că e influenţată integritatea competiţiei. Să vă fie ruşine! Măi, copii, măi... să vă fie ruşine! Voi faceţi mizerii d-astea? Jucaţi fotbal! De 15 ori ne-am întâlnit, de 14 ori le-am dat în cap. Şi atunci când ne-au bătut s-au rugat la Balaci, i-a ajutat Balaci.

L-au distrus pe Mititelu şi i-au dat echipă lui Rotaru în Liga 2. A zis Hrebenciuc: «Olguţa, tu eşti primăriţă şi eu sunt mare. Tu nu prea ai putere şi dă-i echipa lui Rotaru». Olguţa venise de la PRM, unde a fost servitoarea lui Vadim Tudor, iar Hrebenciu era puternic în PSD", a spus Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Meciul Astra - FCSB (0-2) a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină FRF. Federalii s-au sesizat la iniţiativa Craiovei, care susţine că Gigi Becali încalcă integritatea. Iată scrisoarea depusă de olteni la FRF: "Considerăm că existenţa unui contract de împrumut încalcă principiile de integritate a competiţiei, aşa cum sunt acestea definite prin Statutele şi Regulamentele Federaţiei Române de Fotbal. Este de notorietate şi de necontestat că George Becali e principalul finanţator al FCSB. Prin acordarea împrumutului, Becali a devenit şi finanţator al clubului Astra Giurgiu, fapt care îl aduce într-o evidentă poziţie de incompatibilitate, el fiind în măsură să influenţeze deciziile ambelor cluburi."

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.