Bătaie pe antrenori la Iaşi! Ambrosie îl ironizează pe Sabo: ”Dacă îl vrea pe Dan Petrescu, eu îl aduc pe Zidane, de la Real. Îi plătim clauza”

13 mar 2019 1684 afişări Comentează şi tu Liga 1
Bătaie pe antrenori la Iaşi! Ambrosie îl ironizează pe Sabo: ”Dacă îl vrea pe Dan Petrescu, eu îl aduc pe Zidane, de la Real. Îi plătim clauza”

După ce directorul general Horia Sabo a declarat că negociază cu mai mulţi antrenori pentru a-i lua locul lui Flavius Stoican, pe care vrea să-l demită, pe listă figurând Dan Petrescu şi Walter Zenga, preşedintele executiv al lui Poli Iaşi, Adrian Ambrosie, a reacţionat. Şeful executivului din Copou l-a ironizat pe omul de afaceri băimărean, spunând că negociază, la rândul său, cu doi antrenori importanţi din fotbalul mondial.

”Dacă Horia Sabo vrea să-l aducă pe Dan Petrescu, mă opun. Eu discut cu alţi antrenori mult mai importanţi. Să văd dacă Mourinho este liber, dacă nu, îl aduc pe Zidane. Ciar dacă a semnat cu Realul, îi plătim clauza. M-a bufnit şi râsul când am citit că Sabo negociază cu Dan Petrescu. Păi noi avem datorii de un milion de euro, nu avem bani să plătim datoriile şi tu aduci un antrenor plătit cu câteva zeci de mii de euro pe lună?”, s-a amuzat Adrian Ambrosie, care a continuat: ”Horia Sabo este în concediu medical şi nu are nicio calitate la club. Şi chiar dacă revine, este director general şi nu are atribuţii de a numi un antrenor. Prin urmare, să ne lase în pace domnul Sabo cu aceste aberaţii privind numirea unui nou antrenor! Comitetul Director este cel care ia această decizie la club”.

”Tibor Selymes nu mai este angajat al clubului”

Ambrosie a adăugat că Tibor Selymes nu mai este angajat al clubului din Copou, postul său fiind desfiinţat.

”Tibor Selymes nu mai este angajatul clubului nostru. Nu ştiu în ce calitate vorbeşte şi el. Poate de suporter, căci de oficial în niciun caz. Postul său a fost desfiinţat”, a completat Ambrosie.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.