Bani pentru puşculiţă! Nicolae Vasile a semnat primul său contract de profesionist

16 feb 2013 3421 afişări Liga 1
Bani pentru puşculiţă! Nicolae Vasile a semnat primul său contract de profesionist Bani pentru puşculiţă! Nicolae Vasile a semnat primul său contract de profesionist

În cazul în care va strânge cinci apariţii în lotul echipei, în Liga 1, Vasile îşi va dubla salariul

Pentru a completa lotul în urma plecărilor masive. Marian Rada a fost obligat să apeleze la jucători de la echipa secundă. În cantonamentul din Spania a mers şi Nicolae Vasile, un puşti de 17 ani care a fost adus direct de la juniori. Tânărul rapidist joacă pe postul de fundaş stânga, iar în partidele de la Marbella a impresionat în aşa fel încât, în acest moment, Vasile i-a luat faţa lui Ştefan Mardare şi este favorit la titularizare. "Vasile a jucat foarte bine în meciurile de pregătire şi este o soluţie pentru retur", a confirmat, la întoarcerea în ţară, chiar tehnicianul rapidist.

Contract de profesionist cu valoarea unuia de junior
Însă până să ajungă la echipa mare, Nicolae Vasile nu reprezenta o prioritate pentru conducerea clubului, puştiul neavând semnat nici măcar un contract de junior cu formaţia din Giuleşti. Evoluţiile bune pe care Vasile le-a avut în Spania i-a făcut pe şefi să-i propună un contract chiar în cantonament. Acesta va câştiga 500 de euro lunar, iar dacă va strânge cinci apariţii în lotul echipei lui Marian Rada, suma se va dubla. Chiar şi aşa, noul fundaş stânga al giuleştenilor va avea un contract de valoare unuia pe care-l încasează un junior, asta în condiţiile în care el a parafat o înţelegere de fotbalist profesionist.


8 partide a evoluat Nicolae Vasile în meciurile amicale ale Rapidului din Spania

210.000 de euro câştigă Herea în Giuleşti, având cel mai mare salariu din lotul condus de Marian Rada

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.