Bănci de rezervă de 30 000 de euro pentru Pandurii

26 iul 2008 13 afişări Liga 1

Noul sezon găseşte Pandurii în haine noi, stadionul fiind modernizat în cea mai mare parte, lucrări ample fiind demarate imediat după ce echipa a plecat în vacanţa de vară. În ultima lună au fost construite la tribuna oficială şase loje noi, s-a modernizat masa presei şi s-a montat noul sistem de acces pe bază de turnichete.

În tribune au fost schimbate toate scaunele deteriorate şi s-au numerotat toate locurile, inclusiv la peluze, fiind montate şi camerele de supraveghere. Parcarea stadionului a fost extinsă cu încă 5o de locuri fiind amenajate şi două case de bilete noi pentru distribuirea tichetelor.

Pentru că s-au distribuit locuri pentru abonaţi la tribuna a II-a inclusiv pe primul rând, preşedintele Marin Condescu a dispus azi şi tăierea gardului

din faţa acestora la o jumătate de metru, aşa cum s-a procedat la tribuna I de la debutul echipei în liga I.De asemenea, băncile de rezerve ale echipelor au fost schimbate fiind înlocuite cu fotolii din piele alb-albastre brodate cu emblema clubului. Acestea au fost achiziţionate împreună cu un covor de iarbă sintetică ce va fi montat în faţa băncilor de rezerve, costul acestora fiind de 30 000 de euro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.