Bălgrădean putea să ajungă la Dinamo: "A fost în negocieri, dar Negoiţă l-a refuzat"

20 feb 2018 0 afişări Liga 1
Bălgrădean putea să ajungă la Dinamo: "A fost în negocieri, dar Negoiţă l-a refuzat"
  • Goalkeperul care a semnat cu FCSB s-a propus la Dinamo în această iarnă, dar Ionuţ Negoiţă nu l-a dorit la echipă. Fostul antrenor al lui Bălgrădean, de la Dinamo, Cornel Ţălnar garantează că Pufi va avea evoluţii apreciate la FCSB.

Portarul ales de oficialii vicecampioanei putea să ajungă la Dinamo, în iarnă. Bălgrădean a discutat cu oficialii din “Groapă” şi le-a transmis că este interesat de o revenire, dar Ionuţ Negoiţă a fost cel care s-a opus. Informaţia a fost oferită de Cornel Ţălnar, la Look TV: "El a avut o discuţie şi cu cei de la Dinamo, dar nu l-a vrut Negoiţă, se pare. La Chiajna s-a certat cu antrenorul şi cu cei din conducerea şi mi-a spus că a rămas surprins plăcut că l-a sunat chiar Gigi Becali, iar când a auzit a spus din start că nu se refuză această ofertă. I-am spus că e un tren care vine în viaţă şi dacă nu te urci în el, nu se mai iveşte această ocazie", a dezvăluit Ţălnar.

Acesta garantează pentru reuşita celui pe care l-a antrenat la Dinamo: "E un lucru benefic şi pentru Steaua şi pentru el. Este un portar foarte bun, un portar cu experienţă. L-am avut la Dinamo şi mi-a apărat foarte bine, am mare încredere în el. Este talentat, unul dintre cei mai buni portari ai noştri. Este o variantă mai bună decât Stăncioiu, nu se compară. El are doar 29 de ani, poate apăra fără niciun fel de problemă, în primul meci de campionat", l-a caracterizat fostul antrenor al lui Dinamo.

Acesta a lămurit şi povestea poreclei lui Bălgrădean şi spune că nu are legătură cu prezentul: "Probabil când a fost mai mic îi plăceau foarte mult dulciurile şi de aceea i s-a pus această poreclă, Pufi. Eu n-am avut nicio problemă cu el din acest punct de vedere. Este un portar care se respectă, un profesionist adevărat, se antrenează foarte bine", a spus fostul tehnician al lui Bălgrădean.

 

 

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.