'Bă, tată, e clar că cineva nu vrea să revenim în Ghencea!' Becali, prins în plasa unui scenariu care poate arunca în aer echipa: Steaua, fără licenţă

23 ian 2012 11935 afişări Liga 1
'Bă, tată, e clar că cineva nu vrea să revenim în Ghencea!' Becali, prins în plasa unui scenariu care poate arunca în aer echipa: Steaua, fără licenţă "Bă, tată, e clar că cineva nu vrea să revenim în Ghencea!" Becali, prins în plasa unui scenariu care poate arunca în aer echipa: Steaua, fără licenţă

Gigi Becali (foto) crede că nu toţi generalii din anturajul ministrului Apărării Naţionale doresc cu adevărat ca Steaua să se întoarcă în Ghencea. Totodată, liderii Peluzei Nord au anunţat că în următoarele zile vor cere o întrevedere la Gabriel Oprea.

Chiar dacă "exilul" de pe Naţional Arena s-a dovedit a fi o reţetă financiară de succes, Gigi Becali este din ce în ce mai convins că trebuie să readucă echipa în Ghencea. În plus, în cazul în care roş-albaştrii nu vor reveni cât mai repede acasă, este posibil ca Centrul de Copii şi Juniori să se desfiinţeze şi, astfel, echipa mare să piardă licenţa. În aceste condiţii, oamenii lui Becali au pornit în urmă cu două săptămâni negocierile cu MApN, însă la scurt timp, un nou scurtcircuit a avut loc între cele două tabere. Motivul? Gigi Becali a observat că Armata nu a renunţat la procesul pe care i l-a intentat în toamna anului trecut, atunci când generalii au cerut instanţei ca actualul patron să nu se mai folosească de numele şi emblema Stelei.
"Bă, tată, e clar că acolo cineva nu vrea ca eu să mă întorc în Ghencea. Eu cred că e mâna lui Zisu ăla", le-a spus Becali oamenilor săi, după care a continuat: "Eu nu înţeleg, dacă Oprea mă vrea în Ghencea, atunci Armata de ce nu renunţă la procesul ăla cu folosirea mărcii?! Deci, tot Zisu e la mijloc. Dacă nu-şi retrag plângerea, atunci nu o să mai negociem. Dacă o fac, se schimbă foaia".

"Vom merge la ministrul Oprea"

La rândul lor, suporterii au luat atitudine prin vocea lui Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord: "Trebuie să facem şi noi ceva, deoarece ne pasă de tot ce se întâmplă la Steaua, de echipa mare şi de Centrul de Copii şi Juniori. Vom cere în scris în zilele următoare o audienţă la domnul ministru Gabriel Oprea, deoarece vrem să discutăm şi noi cu domnia sa. Casa Stelei e în Ghencea".

252 de zile au trecut de la ultimul meci al Stelei în Ghencea, victoria cu 1-0 în faţa celor de la FCM Târgu-Mureş

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.