Aurică Ţicleanu a fost demis!

22 aug 2010 75 afişări Liga 1
Aurică Ţicleanu a fost demis! EXCLUSIV Aurel Ţicleanu, demis prin SMS de la Craiova! "Nu eşti compatibil cu echipa!"

UPDATE: AdrianMititelu a confirmat informaţia publicată aseară de www.prosport.ro,anunţând pe blogul său personal că antrenorul Aurică Ţicleanu afost demis de la conducerea tehnică a Universităţii Craiova.Ţicleanu a aflat de la presă că a fost demis. Sandu Tăbârca vaconduce antrenamentele echipei în această săptămâna viitoare.


Remiza cu Astra i-a fost fatală lui Aurică Ţicleanu, care a fostanunţat de Adrian Mititelu că a fost demis, pe drumul de întoarcerespre Craiova.

Patronul Ştiinţei a ales o variantă puţin costisitoare pentru a sedescotorosi de tehnicianul care a lăsat Kuweit-ul în această varăpentru a prelua echipa de suflet: i-a trimis un SMS! "Nu eşticompatibil cu echipa" scrie în mesajul primit de Ţicleanu de lafinanţator. Acesta a primit vestea în autocarul echipei, în drumspre Craiova.

VinePiţurcă?

Mai mult ca sigur, principala ţintă a lui Mititelu devine VictorPiţurcă, tehnician ce a mai negociat cu Ştiinţa înainte de a preluaSteaua. Este ştiut faptul că Piţi nu este adeptul preluării uneiechipe în plin campionat, însă setea de revanşă în faţa Stelei şi alui Gigi Becali plus părerea extrem de bună pe care o are desprelotul oltenilor l-ar putea face să îşi încalce acest principiu.

Relaţiile dintre Adrian Mititelu şi Victor Piţurcă s-au răcitpuţin după scandalul "Dorel Stoica", dar finanţatorul Ştiinţei esteconştient că Victor Piţurcă e poate cel mai potrivit om pentru a oreaduce pe Ştiinţa în prim-planul fotbalului românesc.

Serepetă istoria?

Victor Piţurcă a mai antrenat-o pe Craiova în sezonul 1994-1995.Atunci, fostul selecţioner a preluat echipa tot după un mandat allui Aurică Ţicleanu şi a terminat campionatul pe locul 2.

"E posibil ca Piţurcă să preia o echipă în perioadaurmătoare, poate chiar din campionat. Este montat pe muncă,ceva-ceva ar trebui să facă. Eu sunt convins că va prelua o echipă,dar nu se va bate de la principiile lui de lucru. Va pune aceleaşicondiţii. Dar în afară de Craiova, nu văd ce echipă ar alege. Nu,nu s-a gândit la Vaslui sau la CFR, Craiova îi este foartedragă", Viorel Păunescu.

"Am avut o ofertă 2.5 milioane, dar am refuzat, pentru a mergelaSteaua. Craiova îmi făcuse prima ofertă, iardacă Adrian Mititelu rezolva problemele, mă duceam acolo, pentru căel a fost primul care m-a contactat", VictorPiţurcă - 9 august.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.