Aurelian Bogaciu a părăsit sediul DNA Piteşti!

22 apr 2009 31 afişări Liga 1
Aurelian Bogaciu a părăsit sediul DNA Piteşti! Bogaciu a părăsit sediul DNA Piteşti!

Arbitrul Aurelian Bogaciu a ieşit, miercuri după-amiază, de la DNA Piteşti, şi a părăsit municipiul, împreună cu soţia sa şi cu avocatul lui, îndreptându-se spre Bucureşti, după ce, în cursul acestei zile, a fost audiat în două rânduri de către procurori,

Aurelian Bogaciu a ajuns la DNA Piteşti, pentru a doua oară, în jurul orei 15.30, împreună cu soţia sa, care este însărcinată, şi cu avocatul său Florin Doran. La intrarea la audieri, Bogaciu nu a făcut nicio declaraţie. Arbitrul a ieşit de la audieri după aproximativ o jumătate de oră, alături de soţia sa, care plângea.

Bogaciu mai fusese audiat şi în cursul dimineţii de miercuri pentru aproximativ două ore şi părăsise sediul DNA Piteşti în jurul orei 11.00.

Florin Doran, avocatul arbitrului Aurelian Bogaciu, a declarat că meciul incriminat de către procurorii anticorupţie este FC Argeş - Universitatea Craiova, acuzaţiile referindu-se la faptul că Bogaciu ar fi luat bani şi că i s-ar fi rezervat o cameră la hotel, în care, la un moment dat, oficialii lui FC Argeş i-ar fi adus o fată.

"Rezervarea camerei la hotel şi fata la care fac referire procurorii că ar fi venit în camera arbitrului nu sunt, după ştiinţa mea, fapte penale. Nu aş putea să vă precizez suma de bani care se vehiculează, aştept dovezile procurorilor. Aşteptăm dovezi concrete, clare, privind acuzaţiile care i se aduc clientului meu. Altfel, tot acest mecanism al justiţiei se transformă într-un spectacol mediatic fără o finalitate", a afirmat avocatul Doan.

Potrivit acestuia, clientul său a fost lăsat să plece şi se va prezenta din nou miercurea viitoare, la 11.30, la DNA Piteşti.

"Clientul meu nu are nicio interdicţie de a părăsi Bucureştiul şi ţara. După cum vedeţi, soţia dânsului este gravidă şi plânge. Vă repet, aştept ca această tevatură să producă şi dovezi palpabile. Vrem să ştim dovezile", a conchis avocatul Florin Doran.

La ora transmiterii ştirii, Aurelian Bogaciu şi soţia sa, împreună cu avocatul florin doran, au părăsit Piteştiul şi se îndreaptă spre Bucureşti.

MEDIAFAX

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.