Au ieşit "scântei" în conferinţa de presă susţinută de Edi Iordănescu! Antrenorul a răbufnit: "Nu se face cu forţa şi cu pumnul în gură!"

31 aug 2019 17434 afişări Liga 1
Au ieşit "scântei" în conferinţa de presă susţinută de Edi Iordănescu! Antrenorul a răbufnit: "Nu se face cu forţa şi cu pumnul în gură!" JUSTIN STAVARU / MEDIAFAX FOTO

Edi Iordănescu nu se gândeşte să plece de la Gaz Metan şi a tras un semnal de alarmă în privinţa unui subiect care îl macină. Antrenorul a avut o conferinţă de presă furibundă după ce Gaz Metan a învins cu 3-2 Poli Iaşi

De asemenea, antrenorul a repetat că nu are de gând să plece de la echipa din Mediaş: „Cauzele nu o să le spun niciodată, pentru că fac parte din intimitatea echipei. Sunt lucruri care pot să fie făcute mai bine aici, în interiorul clubului. Au fost presiuni asupra clubului, dar nu vreau eu să le dezvolt. Trebuia să vorbească un conducător al acestei echipei. Eu vreau şi lucruri interne schimbate! Am vrut să trezesc şi echipa. Nu plec până la vară de aici şi sunt foarte implicat. Ne-am autoimpus play-off-ul! Nimeni din club nu mi-a cerut asta! Dar din vară vreau ca lucrurile pe care eu le semnalez să fie rezolvate! Altfel nu-mi găsesc motivaţie. Eu sunt ataşat de loc, de oraş şi de comunitate. Am casa închiriată aici şi dorm pe la stadion. Nu cred că am dormit zece nopţi în casa mea... Aici mă refugiez şi sunt ataşat de suporterii de aici şi d-asta vreau stabilitate", a declarat antrenorul în ultima conferinţă de presă. 

Iordănescu jr. a spus şi ce gândeşte despre venirea lui Hermannstadt pe stadionul din Mediaş. Sibienii îşi caută o nouă casă, iar Iordănescu a tras un semnal de alarmă: "Cred că e datoria conducerii să clarifice (n.r. că un membru al Comitetului Director de la Transgaz face presiuni ca Hermannstadt să joace la Mediaş). Nu vreau să intru eu în discuţiile astea, dar am o poziţie. Dacă vrem să-i ajutăm, pentru că suntem colegi de judeţ şi înainte de toate români, cred putem să ne ajutăm. Eu nu închid uşa cuiva, dar totul se poate face într-un anumit context şi într-o conjunctură. Şi nu cu forţa şi cu pumnul în gură! Mie mi-a ajuns la urechi că ori ieşim de aici cu totul, ori acceptăm o colaborare!

Aici e casa noatră, aici avem vestiarul, aici sunt tabieturile noastre. În hotelul ăsta dorm, la stadion. Nu cred că este normal să se pună aşa problema. Cine nu pricepe fenomenul şi nu înţelege ce reprezintă Gazul pentru această comunitate să fie mai temperat, să rezolve lucrurile civilizat şi nu pe poziţii de forţă! Nu acceptăm să ne jucăm. Noi aici locuim, aici stăm, muncim şi vrem să fim la noi acasă, nu cu musafiri în sufragerie permanant”, a adăugat fiul fostului selecţioner. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.