Au fost "Pleaşcă"! Pandurii-Steaua 1-1

28 apr 2011 12010 afişări Comentează şi tu Liga 1
Au fost "Pleaşcă"! Pandurii-Steaua 1-1 LIVE TEXT Pandurii-Steaua 1-0! Stromajer înscrie după o fază SUPERBĂ! Steliştii, la pământ 56 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/8197466/28/caseta-steaua.jpg

Steaua nu a scos decât o remiză cu Pandurii, la capătulunui meci controlat autoritar de gazde. Tănase a marcat din noudupă 506 de zile, printr-o execuţie de efect


Steaua a remizat la Severin, 1-1 cu Pandurii, într-un meci în cares-a chinuit teribil să ţină pasul cu adversarul. Sclipirea luiTănase i-a scutit pe stelişti de o nouă umilinţă.

Aruncată în afara luptei pentru titlu chiar de rivala de moarte,Steaua a venit la Severin să spele ruşinea şi să apere şi ultimulobiectiv care i-a mai rămas în campionat: un loc de Europa League.Cu un stadion plin împingându-i de la spate, steliştii păreau săaibă toate atuurile de partea lor.

Lui Cârţu i-a crescut însă tensiunea chiar din primele minute,pentru că fosta sa echipă n-a fost la fel de prietenoasă cu Steaua.Pandurii i-au luat pe sus din start, iar Bănel şi compania s-autrezit înghesuiţi în jumătatea proprie mai tare decât au fostspectatorii la porţile stadionului. Fazele au curs la poarta luiTătăruşanu cu o viteză ameţitoare, numai că imprecizia gorjenilor,sau mai ales inspiraţia căpitanului Stelei, care a intervenit dedouă ori din postură de unu la unu cu Lemnaru, au menţinut tabelaneschimbată.

Radu Petrescu a contribuit şi el, anulând destul de uşor un golal gorjenilor, la un presupus fault al lui Viera la portarulStelei. Oaspeţii au încercat să riposteze asediului, numai căsingurul care le-a dat emoţii gorjenilor a fost Bonfim, care animerit din greşeală bara, încercând să centreze. Până la urmă,nici Tătăruşanu şi nici Petrescu nu s-au mai putut opuneinevitabilului. Lemnaru a trecut în viteză de Geraldo şi i-acentrat în faţa careului lui Stromajer, care a împins mingea înplasă.

Tănasesalvatorul
În disperare de cauză, Cîrţu a forţat cu Bilaşco, dar izbăvirea avenit până la urmă de la Tănase, care şi-a adus aminte după maibine de 500 de zile că de la el se aşteaptă şi golul. O sclipire demoment nu este însă suficientă să-l învingi pe Grigoraş. Steaua nuîşi revine şi pierde teren important în lupta pentru EuropaLeague.

Gigi, furios la pauză

"Joacă miuţă cu noi, ne fac măgăruşul. E şi vina luiCîrţu că joacă cu Tănase al doilea vârf

Nu legăm două pase. O să mă interesez să văd ce antrena­mente faceCîrţu

Ce faci, bă, Cîrţule?! O să iau măsuri! În ritmul ăsta,Cîrţu mă retrogradează! Terminăm pe 12-13"

Cîrţul-a "înţepat" pe MM

Înaintea partidei, Sorin Cîrţu a fost întrebat despre lipsa luiMM Stoica din stafful deplasat la Turnu Severin. Tehnicianul a avuto replică interesantă, în care a strecurat şi un strop de ironie."Nu ştiu de ce nu a venit. E ciudat, mai ales că aseară (n.r. -miercuri) l-am văzut la televizor", a spus "Sorinaccio". În afarăde momentele în care a avut probleme medicale, MM Stoica a luatmereu loc pe bancă, chiar şi de la venirea lui Sorin Cîrţu.

Steliştii s-au simţitmai bine decât acasă

Steaua s-a bucurat aseară de o galerie formată din aproape totstadionul. Încă de la încălzire, elevii lui Sorin Cîrţu au fostprimiţi cu urale, asta în timp ce gorjenii, care teoretic au fostgazde ieri, au avut parte de un cor de fluierături în momentul încare au ieşit de la cabine. Simpatia localnicilor pentru culorileroş-albastre s-a văzut încă de miercuri, atunci când autocarul afost aşteptat la hotel de aproximativ 20-30 de fani.

PANDURII: Mingote -Pleaşcă, Viera, Chiricheş, Grecu - Băcilă, Pintilii, Vranjes,Nistor, Stromajer - Lemnaru

Rezerve: Lazar, Popete, Hidişan, Brata, Apostu, Viculeţ, IonuţRada

STEAUA: Tătăruşanu- Bonfim, Matinovic, Geraldo, Latovlevici - Nicoliţă, Gardoş,Răduţ, Marinescu - Tănase - Maicon

Rezerve: Stanca, Emeghara, Szekely, Burdujan, Onofraş, Bilaşco,Cosmin Matei

CLICK AICI PENTRU LIVETEXT

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.